Deska
Tak jsem zjistil, že vlastně nemám doma kus rovného stolu, na kterém bych mohl něco orýsovat,přiměřit, otisknout...Uvažuji,že bych si pořídil nějakou granitovou nebo litinovou desku asi tak 30x30,nebo 30x25cm nebo podobných rozměrů. Po jaké se ohlédnout, popř. jakou vyloučit. Máte nějaké zdroje, kde lze za dobrý peníz nakoupit? Nebo nazbývá někomu navíc doma které by se chtěl zbavit?
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
Sieg SX2L homemade cnc
Ahoj, na cnc forum chodim dlho dnes som sa regol aby som ti skusil poradit. Dufam ze to nebude vyzerat ako reklama. ja som kupoval granitovu dosku zo stranky slovenskeho kinexu rozmer 30x30x7 cm s presnostou 0 podla prilozeneho protokolu je rozdiel medzi najvysim a najnizsim miestom 0,003mm za cenu 72E s dph, neviem tie ceny v eshope maju nejake vyssie oproti tomu co poslu na fakture.
skus tam zavolat a opytat sa na ceny
edit :pozrel som cennik vyrobnistroje.cz a veru maju super ceny,

Vypadá to na ty "výrobní stroje.cz" . Ptal sem se, ale momentálně není skladem. Musím počkat asi do konce roku. Myslím, že za tu cenu to čekání stojí. Jinak když už se pro něco rozhodnu, čekám velice nerad.
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
Sieg SX2L homemade cnc
Desku není problém přeškrabat, znám starýho fachmana, dělá to celý život, lepší koupit nějakou příměrnou, já ji mám s bazoše 500x400 za 3500 novou, občas se ještě něco najde
Chos(Chodský soustr. home made(už není, teď Martin km200)a Soustr. V.Suchý, Čtyřkoly Praha(něco jako Volman)
Tos FN32, 676P, V32B-edit na V20A
edit z Martin KM 200 na špagetu Grazioli Dania 200
edit z CDC30 na Bussmann 50tun, šeping Gack atd.
- Francotirador
Není ta fotka z Heřmanek?Horalll píše:Desku není problém přeškrabat, znám starýho fachmana, dělá to celý život, ...
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
francotirador správně, doncarlos sz
Chos(Chodský soustr. home made(už není, teď Martin km200)a Soustr. V.Suchý, Čtyřkoly Praha(něco jako Volman)
hilts píše:Ahoj, na cnc forum chodim dlho dnes som sa regol aby som ti skusil poradit. Dufam ze to nebude vyzerat ako reklama. ja som kupoval granitovu dosku zo stranky slovenskeho kinexu rozmer 30x30x7 cm s presnostou 0 podla prilozeneho protokolu je rozdiel medzi najvysim a najnizsim miestom 0,003mm za cenu 72E s dph, neviem tie ceny v eshope maju nejake vyssie oproti tomu co poslu na fakture.![]()
skus tam zavolat a opytat sa na ceny
Ahoj,
Môžeš mi do SZ poslať link kde si konkrétne objednával tú dosku?