Ďalšie vzdelávanie

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
WatchManiac
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2014, 1:33

Kluci (edit: a holky), viem, že táto otázka moc nepatrí k zameraniu tohto fóra, ale možno to už niekto riešil, tak poradí.

Našiel som si na VŠ - katedra materiálovotechnologická v Trnave predmet, ktorý ma VEĽMI zaujíma.
Chcel by som tam chodiť len na prednášky - proste sa ešte niečo naučiť...
Ako je to s akademickou pôdou? Môže na prednášky chodiť hocikto alebo len zapísaný študent?

Nechcem volať na študijné oddelenie, resp. rovno prednášajúcemu a v podstate sa sám nabonzovať :)

V rámci programu celoživotného vzdelávania ten predmet nie je, sám som absolvent Chemicko-technologickej fakulty, takže to na tejto fakulte asi neuhrám ako doplňujúce/kontinuálne vzdelávanie.

Je nejaká LEGÁLNA možnosť, ako tie prednášky navštevovať? Jedná sa o denné štúdium, týždenne 2x dve vyučovacie hodiny.

Skúšali ste niekto niečo podobné? Za akúkoľvek radu budem vďačný.
Naposledy upravil(a) WatchManiac dne 28. 10. 2014, 12:47, celkem upraveno 1 x.
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
Obrázekwatchmania.skObrázekAmateur WatchmakingObrázekYouTube kanál
nino555

27. 10. 2014, 2:20

Pokud vím, tak přednášky jsou volně přístupné. neřeší se docházky apod... aspoň to tak funguje ve Zlíně na baťovce. příjdeš, sedneš a hotovo...
pavlaxy

27. 10. 2014, 7:24

Ahojky :D :P
měla jsem kromě svého studia na průmce zájem o genetiku a našla si tehdy přednášky na VŠ lékařské a klidně si tam šla sednout a poslouchat....
Nijaký problém jsem neměla nikdo si mne ani nevšiml....nějaký student mi půjčil skripta a co mne zajímalo jsem si opsala...
Chodila jsem tam asi čtvrt roku a OK...teprvě studenti se začali zajímat zda už mám zápočet a za kolik :)
( ono mne zajímalo něco o aktivní a pasivní eugenice a co s tím jde dělat.... )
LuKo
Sponzor fora

27. 10. 2014, 8:34

Když jsem studoval na ČVUT, občas se na přednáškách jednoho předmětu objevoval starší pán, který nechodil na cvika. Tehdy to nebyl žádný problém, kolegové si do poslucháren běžně brali přítelkyně. Ale dneska už jsou u vstupu do školy závory na ID kartu a nikdo nepovolaný se tam už jentak nedostane. Po průseru ve Žďáru se pípáky asi budou dál rozšiřovat a vrátní budou více dohlížet :(
Radek.P

27. 10. 2014, 9:31

Přednášky (snad i zkoušky) jsou ze zákona veřejné. U vstupu čili může být turniket, ale vrátný vás musí pustit jako návštěvu. Jenom si třeba zapíše jméno do knihy.

Co se týče pražské strojárny, tak v Dejvicích ty turnikety ani nejsou, normálně přijdete na hodinu.
https://www.facebook.com/1422.cz
WatchManiac
Kontaktovat uživatele:

28. 10. 2014, 12:45

Ďakujem za info, idem teda opäť do školy :D :D :D
Ináč ten "starší pán na prednáške" ma dostal, u mňa to bude podobne.... :D
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
Obrázekwatchmania.skObrázekAmateur WatchmakingObrázekYouTube kanál
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“