Ahoj,
pro svou mašinku sháním nějaké vřeteno/pohon vřetena. Viděl jsem, že někteří k tomu používají 3 fázové servomotory s alespoň 3 kw. Kolik by takový servopack (motor spolu se zesilovačem) mohl stát? Myšleno samozřejmě starší, s výkonem od 3 kw nahoru, řízení stačí analogové rychlostní, smyčku můžu uzavřít v EMC. (Určení je na obrábění kovů.) Díval jsem se zatím na německou ebay, ale viděl jsem tam spíš prodávat motory a zesilovače zvlášť. (A německy neumím ani slovo.)
Dají se za rozumné peníze koupit starší vřetena jako sety? Viděl jsem HSD915 za neakceptovatelných 4000 eur.
Máte nějaké typi, kde tyto zařízení kupovat?
Díky za rady.
Cena AC serva na vřeteno
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahojky
na eBay jsem kupovala AC servomotor cca 1450W a cena byla řádově kolem 12000,- plus doprava/shipping ,ale to byl US dolar@17,-Kč
ta je docela drahá-(hmotnost) pokud najdeš vhodný kus třeba někde v Číně ,ale tam třeba bývá i free shipping-zdarma
-/ trvá to klidně celý měsíc a další si počkáš u nás na celnici-poště /
AC servozesilovač by měl být přesně podle příslušného katalogu výrobce motorů/zesilovačů ,to se musí operativně dohledat zda je naděje to zkompletovat ...
Sety 1+1 jsem viděla jen do cca 750W pak už jen samostatný nákup...
Svůj set jsem hledala a lovila asi rok než se zadařilo oboje samostatně ...

na eBay jsem kupovala AC servomotor cca 1450W a cena byla řádově kolem 12000,- plus doprava/shipping ,ale to byl US dolar@17,-Kč
ta je docela drahá-(hmotnost) pokud najdeš vhodný kus třeba někde v Číně ,ale tam třeba bývá i free shipping-zdarma
-/ trvá to klidně celý měsíc a další si počkáš u nás na celnici-poště /
AC servozesilovač by měl být přesně podle příslušného katalogu výrobce motorů/zesilovačů ,to se musí operativně dohledat zda je naděje to zkompletovat ...
Sety 1+1 jsem viděla jen do cca 750W pak už jen samostatný nákup...
Svůj set jsem hledala a lovila asi rok než se zadařilo oboje samostatně ...