stro1 píše:Nové Windows 7 se dají sehnat legálně za 1500Kč. Rozumné PC lze pořídit za cca 1500Kč. Pro Hobbíka stačí i PC za 10000Kč. Z druhé ruky i levněji. Software CAD/CAM jsou zdarma zkušební verze.
Nevidím v tom žádný problém.
Stejně by mě zajímalo, proč člověk, který začíná s CAD/CAMem potřebuje radit, když nechce investovat poměrně malou částku do novější verze Windows, natož pak na nové PC.
Kde bere hobbík peníze na tak drahý softwaer typu Surfcam?
Otázky na zvážení.....
Možná se pletu, CAD/CAM zdarma vyhrál na nějaké strojařské soutěži.
Pravděpodobně jsou věci mezi nebem a zemí, které ještě neznám a ani znát nechci.

OK, řeknu to Tvou řečí. Nebudu si kupovat to Tvé Ferrari, abych jel na dušičky položit věnec na hřbitov. Mimochodem Ferrari asi taky nebude Tvé první auto.
Nechápu, co má společného, že potřebuji poradit se softem který mám čtyři roky starý a funguje pro mé potřeby nad hlavu s tím, že nehodlám investovat peníze, které se mi nikdy nevrátí, protože to mám jen tak protože můžu? To bych si mohl říct i u ostatních koníčků a kupovat každý druhý rok fungl motorku, lyže, snowboard, kolo ........ Pochop, že to není má priorita. Pokud mne to bude živit, má to smysl.
Položil jsem jasnou otázku, společně s chlapama jsme se dobrali několika variant, problém jsem vyřešil, poděkoval jsem a to je vše. Nechápu proč pořád řešíš můj soft a hard.
Comp jsem koupil starší včetně komplet softu za cenu compu.