Sháním motor k šicímu stroji a ovládací pedál + kabeláž.
Nemá to někdo doma ze zrušeného šicího stroje Lucznik, Veritas a pod.?
motor k šicímu stroji + pedál
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
mam tu neco postarsiho, to chces bych mel taky i se strojem, dam ti to pouze komplet 

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ahoj,
mám přesně to, co máš vyfocené, nové, nepoužité - chtěl jsem přestavovat starý šicí stroj. Ale už k tomu nedojde. Jsem momentálně fe fázi stěhování, ale během dne to najdu a pošlu nějakou fotku.
Vláďa
mám přesně to, co máš vyfocené, nové, nepoužité - chtěl jsem přestavovat starý šicí stroj. Ale už k tomu nedojde. Jsem momentálně fe fázi stěhování, ale během dne to najdu a pošlu nějakou fotku.
Vláďa
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, ale sběratelem šicích strojů se stát nehodlám.filla píše:mam tu neco postarsiho, to chces bych mel taky i se strojem, dam ti to pouze komplet
Je to převíjčku stuh z velkých cívek na malé cívky.
Bohužel jsem zákazníkem nucen celou akci pojmout jako "nízkorozpočtový projekt" což mě v reálu pěkně sere.
Takovouto převíječku bych věděl udělat na úplně jiné úrovni tak že by odměřovala délku návinu a sama zastavila.
Bohužel ale dotyčný není ochoten investovat a já nejsem ochoten bastlit navíjecí mechanismy na čínský šicí stroj z Tesca (který si dotyčný za tímto účelem sehnal).
Proto tady sháním sklíčidla, motorky k šicím strojům a dělám ze sebe blbce

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
magi píše:Děkuju, ale sběratelem šicích strojů se stát nehodlám.filla píše:mam tu neco postarsiho, to chces bych mel taky i se strojem, dam ti to pouze komplet
Bohužel jsem zákazníkem nucen celou akci pojmout jako "nízkorozpočtový projekt" což mě v reálu pěkně sere.
Takovouto převíječku bych věděl udělat na úplně jiné úrovni tak že by odměřovala délku návinu a sama zastavila.
Bohužel ale dotyčný není ochoten investovat a já nejsem ochoten bastlit navíjecí mechanismy na čínský šicí stroj z Tesca (který si dotyčný za tímto účelem sehnal).
to bych ho poslal za nejakym bastlirem, pokud bych mel za svou praci rucit, tak takto ne, az se mu to posere, tak utoho budes za blbce a lojza bude vsude ukazovat, co jsi mu zbastlil. profesni cest mame jen jednu!magi píše:Děkuju, ale sběratelem šicích strojů se stát nehodlám.filla píše:mam tu neco postarsiho, to chces bych mel taky i se strojem, dam ti to pouze komplet
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Njn, co ti na to mám říct.
Snaha byla, bohužel když jsem mu vyjmenoval co stojí frekvenčák, LOGO od Siemense atd. tak protočil panenky a že do tak velké akce nejde.
Prý ten kšeft je teprve v začátku a do budoucna se o tom dá uvažovat až uvidí jestli to půjde.
A to jsem se fakt držel ještě hodně při zemi s volbou komponent.
Snaha byla, bohužel když jsem mu vyjmenoval co stojí frekvenčák, LOGO od Siemense atd. tak protočil panenky a že do tak velké akce nejde.
Prý ten kšeft je teprve v začátku a do budoucna se o tom dá uvažovat až uvidí jestli to půjde.
A to jsem se fakt držel ještě hodně při zemi s volbou komponent.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
nešlo by použít něco z tohoto sortimentu
http://eshop.profiprint.cz/profiprint/e ... ece-etiket
http://www.esp.cz/cs/produkty/navijece-podavace
http://eshop.profiprint.cz/profiprint/e ... ece-etiket
http://www.esp.cz/cs/produkty/navijece-podavace
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů