Dobrý den,
mám zájem o výrobu 4ks krabice typu FEFCO 0314 z 5VVL o rozměrech 330 x 330 x 1000mm.
Krabice budou sloužit jako koše pro hliníkový a ocelový odpad z domácnosti, měly by tedy vydržet tlak vyvolaný až 50kg. Pokud není materiál 5VVL schopný takovému
tlaku odolat, doporučte prosím alternativu.
Odběr ideálně v Praze podél trasy metra B Zličín - Florenc, do 10 min od zastávky, do pondělního dopoledne 17. 11. 2014 (ideálně, ne nutně).
Děkuji, Martin
Výroba kartonové krabice typu FEFCO 0314 z 5VVL — Praha
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
http://www.krabice-praha.cz/prodej/krabice-z-5vvl" onclick="window.open(this.href);return false;
Umí udělat i krabice na míru.
Umí udělat i krabice na míru.
Pro velké výrobce, jakým je Krabice, s.r.o., je to příliš malá zakázka aby se tím zabývali, pro malé výrobce je to moc velký rozměr.
O výrobu krabic mám stále zájem, cenu odhaduji na cca 125 Kč za kus, tedy 500 Kč za celou zakázku.
Děkuji, Martin
O výrobu krabic mám stále zájem, cenu odhaduji na cca 125 Kč za kus, tedy 500 Kč za celou zakázku.
Děkuji, Martin
Já jo, když mě došel soustruhpicom píše:Nějak si nedokážu představit 50kg železného šrotu v 1m dlouhé papírové krabici
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.