Podle doporučení Aleše Prochásky jsem si stáhl, Alibre Design, abych se taky konečně mohl naučit kreslit v 3D, měl jsem z toho softu trochu strach jestli to vůbec zvládnu, kluci v práci na naučení Solidu při přechodu z AutoCad měli na to 2 měsíce, no a já jsem přece jenom starší než oni, poprosil jsem CZ_ Pascala jestli by mě trochu zasvětil do tajů kreslení v tomto programu - takže si ho stáhl ani on - protože kreslí v jiném. Jednou v pátek odpoledne u něho, mě ukázal základy kreslení moc jsem toho něchtěl vidět abych to nezapoměl, než dojedu domů, doma jsem si hned skusil co jsem nezapoměl a paráda no a příští týden v úterý bylo pokračování už jsem se ptal na konkrétní věci a doma už jsem nakreslil chladič na motor ke vřetenu, no a za dva dny už byl ten chladič i vyrobený. A řeknu, že jsem takový soft, který se mě okamžitě zalíbil jsem ani nečekal, ikdyž CZ_Pascal o něm říka, že proti jiným softům je to takové ořezávátko - zaplat' Panebože za takové ořezávátko zdarma, no a už mě skončila triálka a přešel jsem na verzi Xpress , no něco tam nejde, ale nevím co, protože ty funkce nepoužívam, ale důležité je, že tam zůstal export ve známých formátech IGES, STEP, atd, takže paráda a doporučuji

Bob. A jěště jednou díky Alešovi Procháskovi a CZ_ Paskalovi.

Bob.