Soustruh MN80 - Smazat - Prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Gulliver64

10. 1. 2015, 9:28

můj názor k ceně a jejímu navyšování:
nejsem odpůrcem aukcí, jen mě dožere, když prodávající stanoví cenu bez toho, aby se podíval po světe kolik to tak asi stojí a následně tuto cenu podle velikosti zájmu navyšuje. pokud by napsal, že to prodá za xxxxx Kč nebo nejvyšší nabídce, tak bych jednání bez problému akceptoval, ale odpovědět na soukromou zprávu zvýšením ceny, nepočkat na odpověď zda to akceptuji či ne a potom mě jen informovat o tom, že už to prodal, tady napsat "prodáno, smazat" a dělat jako že nic, mě přijde jako jednání desetiletého kluka mezi vrstevníky.
na druhou stranu, koupit nebo prodávat něco pod cenou je docela normální. před nedávnem jsem zde koupil Heckler & Koch BA20 za 29kKč (http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=13971&start=0) což bylo taky pod cenou, v tomto případě se, naštěstí, ale prodávající zachoval jako charakter a byť byl zájemce i s vyšší nabídkou, respektoval to, že jsem byl první.

to ras: myslím, že zde do Vltavy nikdo nikoho máčet nechce, je to spíš o tom, jak zůstat rovnej.
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
sergio

10. 1. 2015, 9:55

No je fakt, že to není fér jednání, ale zcela upřímě v dnešním světě jsou peníze čslo 1. Nevíme v jaké je prodávající životní situaci , možná přišli nějaké finační problémy a maželka řekla,, okamžitě prodej ten krám co se válí v garáži,, Jen úvaha. Nesouhlasím s tím to prodejem, ale mám pro něj pochopení.
mikiki

10. 1. 2015, 10:40

To já měl štěstí, prodávající chtěl 44000,-Kč za uloženku tzn. opravdu nepoužívanou MN80 v plné výbavě.
Našlo se dost zájemců co mne přepláceli a bombardovali prodejce daleko vyšší cenou :(
Ale já byl první zájemce a to prodejce vzal jako závazné.
Stalo se mi to jen 2x - u mn80 + KAINDL BSM20 :D
Samozřejmě se mi párkrát stalo i to, co se píše zde :(
Miller
Sponzor fora

10. 1. 2015, 10:56

RaS píše:neměli by jste ho máčet ve Vltavě jako nepoctivé pekaře? nebo mu rovnou useknout ruce?
chápu , že tady je mnoho lidí kteří by chtěli MNku za 25000 a když prodávající napsal z neznalosti takhle podstřelenou cenu a potom ji narovnal do normálu tak zaslouží ban? vzpamatujte se..
BAN/NEBAN - o tom my (asi naštěstí) nerozhodujeme. Ale pokud jsem to četl dobře, tak tu "z neznalosti podstřelenou cenu narovnal do normálu" hned dvakrát, aniž by to nějak zdůvodnil, nebo se omluvil :wink: . To je, podle mne, neseriózní jednání, s tím nehneš ...
Mini soustruh SC-4
Lubos2

10. 1. 2015, 11:55

Dobrý den,Váhal jsem zda se mám této debaty zúčastnit, ale protože jsem se zde již s podobným jednáním také setkal, dovolte abych i já projevil svůj názor.
,,Lehké vymáchání si prodejce zaslouží" - protože ani on ani ti co přeplácejí dle mého názoru nedodrželi pravidla fóra viz.:
---------------
Pravidla fóra
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledna licitace (smlouvání) se připouští
Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží.
Doporučená je kvalitní čitelná fotografie.
Jednotlivi zajemci projevi svuj zajem nejprve verejne do fora, pote mohou podrobnosti
resit pomoci SZ
---------------------------
- Takže s jednáním prodejce nemohu souhlasit - argument že neznal cenu - silně pochybuji - není zde první den a ani neprodává první věc a když to uměl lépe ošetřit jindy?
Ještě horší pro mne je, že jsou zde lidé kteří prodejce přeplácí tajně (Což za férové jednání nemohu považovat - zase Viz. pravidla) - a špatné je, že to zase prodejce akceptuje - jen on je schopen srovnat toto jednání.
Výsledek je pro mne ten, že tento prodejce je pro mne nedůvěryhodný.
Jinak děkuji Gulliver64 za to, že nám o tom poreferoval.
drekk

10. 1. 2015, 12:14

nevim tohle vlakno mi prijde absurdni, kdyz jej ctu. Jsi ji nekoupil a svet se toci dal, treba nekde koupis lepsi mn 80 a levneji jen to nechce chvatat a sledovat inzeraty. Ale brecet tady mi prijde trapne.
Tos SM16B, Tos FN20, Tos FA2, Hodinařske soustruhy
origosch

10. 1. 2015, 1:00

Dá se vše shrnout do jedné věty: "Hladovost zvítězila". :D
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
elbarto

10. 1. 2015, 1:16

Mam obavu, ze pranyrovany "lopollopol" ma situaci mozna na haku a uz tady vesele komunikuje z noveho profilu :-(
origosch

10. 1. 2015, 1:35

Pokud je to ze stejné IP adresy, tak by neměl být problém to zjistit.
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
Gulliver64

10. 1. 2015, 1:38

drekk píše:nevim tohle vlakno mi prijde absurdni, kdyz jej ctu. Jsi ji nekoupil a svet se toci dal, treba nekde koupis lepsi mn 80 a levneji jen to nechce chvatat a sledovat inzeraty. Ale brecet tady mi prijde trapne.
možná se pletu, ale tvůj příspěvek více vypovídá o tobě než o věci, kterou tu diskutujeme.
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
kovoel

10. 1. 2015, 2:01

:roll:
Naposledy upravil(a) kovoel dne 22. 7. 2018, 10:17, celkem upraveno 1 x.
V20
stihacka
Kontaktovat uživatele:

11. 1. 2015, 4:37

Sice by se mi toto jednání jako kupujícímu taky nelíbilo, ale jestli tu někdo řekne že kdyby měl nabídku o 10000,- vyšší a přitom by to nechal za původní cenu, tak kecá nebo je dement. Dnešní doba je o každý koruně a pro některý lidi je ten rozdíl třeba celá výplata...
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

11. 1. 2015, 7:13

jsem dement
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Miller
Sponzor fora

11. 1. 2015, 8:32

PAKO.ll píše:jsem dement
Me too
Mini soustruh SC-4
Gulliver64

11. 1. 2015, 8:42

stihacka píše:Sice by se mi toto jednání jako kupujícímu taky nelíbilo, ale jestli tu někdo řekne že kdyby měl nabídku o 10000,- vyšší a přitom by to nechal za původní cenu, tak kecá nebo je dement. Dnešní doba je o každý koruně a pro některý lidi je ten rozdíl třeba celá výplata...
v této souvislosti mě napadá jediné - "podle sebe soudím tebe"
Odpovědět

Zpět na „Prodej“