A ten stlink mi Due jako atmel procesor nechtel podporovat. Nepatral jsem po tom, za dveste penez se da poridit komplexnejsi jlink.
Firmware pro tiskarnu ladim na due pod emblocks. I s arduino curbesem kolem. A je to super

To je obecný problém konektorů pod shieldem, který zakrývá celý půdorys desky. Ale to se dá myslím celkem snadno řešit i bez pájení nebo ohýbání. Jednak se dají použít nízké průchozí dutinkové lišty a vývody na nich ohnout bokem, nebo použít JTAG piny na tom druhém konektoru, který je v rozteči 2mm a bude asi o dost nižší (odhaduju jen podle obrázku, ještě tu desku nemám).oscar píše:Sice myslel hlavou, ale: pro pripojeni je potreba ty programovaci a ladici piny bud ohnout nebo prepajet za vinglove. Jinak se ma to pri nasazenem shieldu nejde dostat. Ja si je menim.
Tak tohle mě zaujalo, začínám se na tu hračku těšit čím dál tím víc.oscar píše:A ten stlink mi Due jako atmel procesor nechtel podporovat. Nepatral jsem po tom, za dveste penez se da poridit komplexnejsi jlink.
http://synthetos.github.io/g2/" onclick="window.open(this.href);return false;oscar píše:slezak: dej mi se odkaz na zdrojove kody toho co chces zkompilovat. kdyz najdu chvilku, behem dne to v arduino ide (grrrr) zkusim....