porada 1 menic na 2 motory
prosim odborniky o radu stavim konvencni frezku z toho co kovosrot dal vertikalni vreteno mam asi s frezky ruhla na to bych dal motor 1,1 kw 2800ot a menic kdyz jsem cetl diskusi o menici na sv 18 napadlo me dat ten sam motor na horizont alni vreteno se dvema prevody remenem a menic a tady nevim stacil by jeden menic ma oba motory s tim ze by se vzdy treba prepojil na ten ktery bude tocit a jaky menic bych potreboval popripade kde ho sehnat a za kolik prosim nekamenujte mne vim o tom prd diky predem
jeden měnič ti samozřejmě stačí, musí být dimenzován na ten silnější motor a musíš vždy překonfigurovat parametry a přepojit.. když vezmeš, že měnič na 1,1kW motor se cenově pohybuje mezi 1-2k má to smysl?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Obyč měnič stojí málo, ale sehnal bych nějaký s vektorem a pak to přepínal.
Používáme to vyjímečně taky, takový měnič nás bohužel vyjde v aplikaci na 10.000 a stykač stojí pár set. (není měnič jako měnič)
Používáme to vyjímečně taky, takový měnič nás bohužel vyjde v aplikaci na 10.000 a stykač stojí pár set. (není měnič jako měnič)
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
jak jsem uz napsal prd tomu rozumim
moje predstava byla nejaka krabice z ni privod do zasuvky druhy vyvod s nejakym konektorem do motoru na motorech protikonektory aby se to dalo prehodit a na krabici ovladaci kolecko na ovladani otacek popripade jeste zmena smeru otaceni
chapu ze to berete jako ze si to predstavuji jako hurvinek valku ale bohuzel temto vecem absolutne nerozumim
diky
moje predstava byla nejaka krabice z ni privod do zasuvky druhy vyvod s nejakym konektorem do motoru na motorech protikonektory aby se to dalo prehodit a na krabici ovladaci kolecko na ovladani otacek popripade jeste zmena smeru otaceni
chapu ze to berete jako ze si to predstavuji jako hurvinek valku ale bohuzel temto vecem absolutne nerozumim
diky
no a včem je teda problém? kup měnič a udělej to
kup takový aby byl dimenzovaný na ten silnější motor a až to budeš přepojovat na slabší tak hlavně nezapomeň změnit parametry abys ten slabej motor nepřetížil..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
ono je to proveditelné i když ty motory stejné nejsou..tohle je samozřejmě jednodušší.. určitě bych ale nepřehazoval kabely, ale dal tam přepínací stykač jak psal Cjuz
měničů je spousty v různých cenových hladinách.. nebo třeba taky starší.. pohledej uvidíš a nebo si dej poptávku koupím měnič na 1,1kW motor třeba ti někdo něco nabídne..
měničů je spousty v různých cenových hladinách.. nebo třeba taky starší.. pohledej uvidíš a nebo si dej poptávku koupím měnič na 1,1kW motor třeba ti někdo něco nabídne..
No nevím kde nakupuješ, já všude vidím měnič 1-2kW tak minimálně za 5 litrů, hoď sem když tak odkazRe: porada
Příspěvekod RaS » 17 led 2015 15:24
jeden měnič ti samozřejmě stačí, musí být dimenzován na ten silnější motor a musíš vždy překonfigurovat parametry a přepojit.. když vezmeš, že měnič na 1,1kW motor se cenově pohybuje mezi 1-2k má to smysl?
tak ty ceny samozřejmě nejsou krámové položky.. dost často se to tady/na aukru nabízí.. vymontované/ukradené co já vím odkud.. já kupoval nový Lenze vektor 2,2kW za 2500,- teď tady někdo nabízel měnič 500W za 1000,- já nevím já to nezkoumám .. přece by ještě prodávající nechtěl seznam odkazů kde to koupit..