fréza na kov

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Tomáš S.

7. 2. 2015, 9:28

PAKO.ll píše:
Tomáš S. píše:Tady nic nevymyslíš. Malé čínské frézky a vrtačky s křížovým stolem jsou na prd.
Jedna možnost tu ale je: kup si malou vodorovnou obrážečku. Uděláš na ní vše co na frézce a možná i něco navíc. A to bez potřeby drahých nástrojů a jejich náročného broušení, stačí nabrousit obyčejné radeco. Malé typy obrážeček váží kolem 140 kg a vejdou se na stůl.
vše jako na frézce na ní neuděláš ,,,, a po obrážečce na stůl pasu nějakej ten rok a když vyleze na trh ,jsem hned druhej :(

Tímto ti předem děkuji za odkazy co mi na malé obrážečky pošleš když objevíš (myšleno vážně a toužebně)
Zatím jsem na ní udělal vše, ale schválně, co by třeba nešlo?

Sháněl jsi špatně. Já ji kupoval asi před půl rokem a nakonec se mi sešly doma dvě, HO 20 a MS 200. Na jedné dělám a až zprovozním druhou, půjde do světa.
Pokud ji nechceš koupit za cenu šrotu tak jedna byla asi před měsícem na bazoši za 15000,- Kč
Možná ještě dohledám nějaké nabídky co mě zbyly a které jsem odmítl, ale ceny byly vesměs mezi 15 až 20 000,- Kč
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

7. 2. 2015, 9:50

HO20 je na bazoši . Cena plus cena dopravy(ode mne daleko ) ale stejně jsem zkusil kontaktovat s nabídkou ,bez odpovědi..takže budu zase druhej.

je pravda ,že rád kupuji za cenu šrotu :mrgreen:

nemá náhodou a dvacítka 250kg bez podstavce?
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
dansuperman

7. 2. 2015, 12:31

PAKO.ll píše:HO20 je na bazoši . Cena plus cena dopravy(ode mne daleko ) ale stejně jsem zkusil kontaktovat s nabídkou ,bez odpovědi..takže budu zase druhej.

Jo díval jsem se na ni jenže já potřebuju něco menšího co dam do garáže.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

7. 2. 2015, 4:31

dansuperman píše:
PAKO.ll píše:HO20 je na bazoši . Cena plus cena dopravy(ode mne daleko ) ale stejně jsem zkusil kontaktovat s nabídkou ,bez odpovědi..takže budu zase druhej.

Jo díval jsem se na ni jenže já potřebuju něco menšího co dam do garáže.
myslím že je 500x650 základna
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomáš S.

7. 2. 2015, 5:35

HO 20, váha 136 kg bez podstavce, půdorysná plocha cca 500 x 800mm, lze ji snadno rozebrat a odvézt v kufru osobáku i s podstavcem. Na širší stůl se pohodlně vejde.

Nikomu nic nevnucuji, ale nechápu co lidi vidí na drahých čínských frézkách nebo vrtačko-frézkách na kterých se ocel rozumně frézovat nedá (vlastní zkušenost). Za tu cenu pořídí kvalitní tovární obrážečku, která je přežije.
Ta moje taky nebyla nejlevnější, ale rozhodně nelituji. Za ty prachy stála a už se mi z větší části zaplatila. Kdybych nebyl limitován místem hned bych koupil ještě jednu s větším zdvihem 400mm.
martasg1
Sponzor fora

8. 2. 2015, 7:48

ahoj, mohl by jste sem prosím někdo dát fotku (fotky) té frézy HO 20? Nemohl jsem to vygooglit. Děkuji
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
piskoteek
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2015, 8:23

Fréza=nástroj
Frézka=stroj
Zapamatovat at nevypadate za ..... Když to někde řeknete naopak.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
dansuperman

8. 2. 2015, 8:49

:)
piskoteek píše:Fréza=nástroj
Frézka=stroj
SO 545

8. 2. 2015, 8:55

martasg1 píše:ahoj, mohl by jste sem prosím někdo dát fotku (fotky) té frézy HO 20? Nemohl jsem to vygooglit. Děkuji

HO 20 nieje freza ani frezka :roll:

Skus obrazacka , seping atd... :wink:
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2015, 9:52

piskoteek píše:Fréza=nástroj
Frézka=stroj
ještě ti tam chybí Fréza-stroj :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Nákup“