Zatím jsem na ní udělal vše, ale schválně, co by třeba nešlo?PAKO.ll píše:vše jako na frézce na ní neuděláš ,,,, a po obrážečce na stůl pasu nějakej ten rok a když vyleze na trh ,jsem hned druhejTomáš S. píše:Tady nic nevymyslíš. Malé čínské frézky a vrtačky s křížovým stolem jsou na prd.
Jedna možnost tu ale je: kup si malou vodorovnou obrážečku. Uděláš na ní vše co na frézce a možná i něco navíc. A to bez potřeby drahých nástrojů a jejich náročného broušení, stačí nabrousit obyčejné radeco. Malé typy obrážeček váží kolem 140 kg a vejdou se na stůl.![]()
Tímto ti předem děkuji za odkazy co mi na malé obrážečky pošleš když objevíš (myšleno vážně a toužebně)
Sháněl jsi špatně. Já ji kupoval asi před půl rokem a nakonec se mi sešly doma dvě, HO 20 a MS 200. Na jedné dělám a až zprovozním druhou, půjde do světa.
Pokud ji nechceš koupit za cenu šrotu tak jedna byla asi před měsícem na bazoši za 15000,- Kč
Možná ještě dohledám nějaké nabídky co mě zbyly a které jsem odmítl, ale ceny byly vesměs mezi 15 až 20 000,- Kč