Otočný dělicí stůl a dělička-prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
mcrea

12. 2. 2015, 1:16

mms_img-1277369720.jpg
mms_img-1393020587.jpg
mms_img-1393020587(1).jpg
Nabízím k prodeji otočný dělicí stůl, průměr 320 a děličku. Dělička má mírnou lišku, stůl v pořádku, chybí otočné kolo. Cena za kus 2000. Popřípadě vyměním za menší, klidně čínské. Tyhle jsou na mé stroječky trochu velké. Anebo třeba frekvenční měnič 1,5kW , nebo 0,5kW. Vzhledem k váze osobní odběr - Petřvald.
Naposledy upravil(a) mcrea dne 20. 2. 2015, 9:07, celkem upraveno 1 x.
mcrea

12. 2. 2015, 5:10

Byl jsem požádán o podrobnější popis - podotýkám, že jsem mírně poučený začátečník a prosím tudíž o shovívavost :D . Nabízené věci jsem dostal k jinému zboží a na své frézce je nevyužiju, pokud bych je tam fyzicky dostal, asi bych ji zlomil. A k druhé frézce už podobné vybavení mám. A vzhledem k tomu, že má dílna není nafukovací, dostal jsem se k prodeji.
Takže stůl má základnu 400x400, výška 140, průměr upínací desky je 320. Chybí mu ovládací kolo, ale klíčem se tím otočit dá. Na přední straně má ovládací páky, nevím k čemu slouží a neumím je použít. Má štítek s nápisem TOS Kuřim, bez označení typu. Pohledově je v pořádku, přesnost neumím ohodnotit. Váha odhadem 50-60kg.
Dělička má rozměr těla 230x230, výška přibližně 340, délka i s hlavou je 320, hlava má průměr 160, má štítek TOS Kuřim typ DJ320A. Je funkční, přesnost neumím ohodnotit. Je zanedbaná a mírně pokrytá liškou, zřejmě špatné skladování. Váha odhadem 30kg
skodamotor
Kontaktovat uživatele:

12. 2. 2015, 5:21

Poslal jsem SZ mám zájem díky Stepan
pandabear

13. 2. 2015, 1:04

dělička SZ
mcrea

13. 2. 2015, 1:22

První zájemce si vyzvedne zboží pravděpodobně v neděli. Pokud to nezruší, je to jeho. Ostatním děkuji za zájem a nabídky.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“