vzal bych
1ks 220x220x43mm 0,18mm/1000mm - kus 1200Kč
Prodám nové rámové/strojní vodováhy
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Dobrý den
omlouvám se, že jsem si tuhle část pravidel nepřečetl.
Pro mě platí pravidlo kdo dřív přijde ten dřív bere.
Vaše jednání je na úrovni 3letého dítěte.
Jelikož je mi více než 3 tak se s prodávajícím dohodneme na nějakém postupu.
omlouvám se, že jsem si tuhle část pravidel nepřečetl.
Pro mě platí pravidlo kdo dřív přijde ten dřív bere.
Vaše jednání je na úrovni 3letého dítěte.
Jelikož je mi více než 3 tak se s prodávajícím dohodneme na nějakém postupu.
pájač píše:Netreba si sypať popol na hlavu, Lamitech666 pošli naspäť peniaze s tým že porušil pravidlá - jeho chyba, mne vodováhu a vec je vybavená.Borin píše:Dobrá tak jsem teda čurák, který vzal nabíku kupujícího přes SZ...jsem asi nasleplej, ale nevšiml jsem si klauzule u vstupu do inzerce...sypu si popel na hlavu a dostavím se na veřejné ukamenování mojí osoby...