Rozdíl ?
Zdravím, chtěl bych se zeptat , jaký je rozdíl mezi krokovými motory z Microconu a třeba z Cnc.inshop´.?? Teda krom ceny. Děkuji
no v kvalitě tam rozdíl určitě je , ty z inshop jsou opravdu china kvalita , trpí dost na rezonance , to ostatně každý krokáč , ale ty microcony jsou na tom podstatně lépe , a ty inschop když se dost ohřejou tak se z drátu oloupe smalt , už jsem jich pár převíjel a fakt jsem se divil co tam používají za dráty .
Jde mi o to, že bych chtěl začít stavět menší cnc soustruh a pomalu bych nakupoval věci . Teď ještě záleží jestli by byly ty motory dostačující. Třeba SX34 5010.
Za mne určitě Microcon. Nevím jaký velký soustruh, a co takový soustruh obnáší, v tom jsem úplně mimo, ale uvedené motory s dobrou elektronikou, budou jistě dostatečná volba. V každém, případě se u určitě ozvou kolegové kteří budou doporučovat min 3f KM, nebo serva, což zajisté je zase lepší volba.
Pozri si tiež stránku:Lukashom píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat , jaký je rozdíl mezi krokovými motory z Microconu a třeba z Cnc.inshop´.?? Teda krom ceny. Děkuji
http://www.enika.cz/cz/komponenty-pro-a ... adace.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pred pár rokmi som sa tu na nich pýtal a boli mi doporučení (výrobky Sanyo Denki). Tak som to kúpil u nich, a šlape to. Ale okrem kvality treba porovnať ceny. Už sú asi inde.