"Statický" výpočet konstrukce - solidworks - Vyřešeno

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
YonYcz

24. 2. 2015, 12:39

Dobrého dne ve spolek,
mám trošku potíž s jednou konstrukcí a bojím se jednak poddimenzování ale i předimenzování konstrukce. Pro jednoho zákazníka děláme lité sloupy s kamerami, kde se nosné sloupy standardně ukládají zalitím do betonové patky. Na několika místech umístění sloupu došlo k tomu, že není vhodné takto postupovat a je nutné vyrobit přírubu a sloup montovat na stávající patku/beton na chemii. Problém nastal v tom, že mi člověk co pro nás dělá nějaké to železo navrhl na tento sloup, litinu, a výložníky s kamerami patku, která má 80 kilo. krom toho že je nekřesťansky drahá (neřekl bych předražená, prostě je to 80 kilo železa s povrchovkama atd) ale hlavně je na kaskádovitém pozemku potíž s manipulací s takovýmito břemeny (jeřáb chybí, nosí se to rukama ve skalnatém pobřeží ve francii v Cannes).
Mám ke všemu 3d modely v solidu, bohužel člověk co nám to kreslí neumí (údajně nemá pro toto nádstavby) simulovat, zda-li je to vhodné či předimenzované..
Hledám tedy někoho, kdo za rozumný peníz toto bude schopen hodit do solidu a vyplivnout nějaký verdikt zdali je konstrukce vhodná, kde je namáhaná, či je možné 20-50kg ubrat :) zinek se platí od kila, barva od kila/plochy a každá desítka kil dolů ušetří náklady na těchto patkách (bude se jich dělat 5-10ks). Nepotřebuji statické posouzení s razítkem, spíše takové teoretické posouzení jestli jsme v realitě či uplně mimo a kam by jsme mohli asi jít.
předem děkuji za ochotu a kontakty
SPÍCHÁ (nejlépe do konce týdne, či přes víkend)
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“