Prodám:
Kompletní používanou sadu závitníků a oček narex MI-II cena 700,-
Starší trafo - primár 220/380V, sekundár 24V, 200VA cena 300,-
Starší trafo - primár 220V, sekundár 24V, 300VA cena 500,-
Novou (dlouho skladovanou) hřídel na okružní pilu, brusku, leštičku.
Vnější průměr řemenic 60mm, průměr hřídele 25mm, průměr osazení pro kotouč (díra v kotouči) 30mm cena 500,- Prodáno
narex MI-II, trafa 24V, hřídel
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
V sadě jsou následující závitníky: M3; 4; 5; 6; 8; 10; 12Hades píše:co je v tej sadě závitníků...
M3; M4; M5; M6; M8; M10?
p.s.
to trafo uveď jako 220V/24V
IMHO by to mělo být trafo pro nástroje a nářadí pro práci v nebezpečných prostrech
super, beru....K_73 píše:Tak že budou ty vánoceHades píše:super dík za odpověď..-
za Kč 600.- beruslevím na 700,-
Možnost osobního předání v Praze.
jen mne vyhali na dovolenou, tak budu do 18. ledna mimo pragl. pak se zase dostavím.
No, pokud bys měl někoho dříve, tak to pust, jinak mi to blokni..
díky, Hades
no pokud to neudáš, tak se snad koncem března zkusíme znovu domluvit.
To bych v práglu měl být, zavolám. Pokud někdo koupí dříve, nezblázním se...
Tedy pokud tu pro změnu budeš i Ty
p.s.
nedělám si nárok, pokud Ti někdo položí penize dříve, budu mu tu sadu přát...
Hades
To bych v práglu měl být, zavolám. Pokud někdo koupí dříve, nezblázním se...

Tedy pokud tu pro změnu budeš i Ty

p.s.
nedělám si nárok, pokud Ti někdo položí penize dříve, budu mu tu sadu přát...
Hades