Kde v Praze přibrzdit
Moderátor: sysel
Kde v Praze přibrzdit
- Přílohy
-
- radary.pdf
- (148.24 KiB) Staženo 504 x
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
v Praze brzdit snad kdekoliv....
Začal jsem kámošovi jezdit s "dětským kamionem" (papíry v prdeli... teda už je má Z5, takže končím), ale "Dementi v osobákách" si tak nějak neuvědomují, že i ty velký dodávky nezastaví na třech metrech, jak ten osobák, obvzlášť, když máš na autě naložený cca 1,8 tuny nákladu.
Takže všechny "ty miláčky" co ti to "fouknou" rovnou před čumák a sundaj nohu z plynu bych rovnou přejel "parním válcem"...
A co mne dostává nejvíc, jsou ty "ověřené" zprávy, kde naboural kamion osobní auto...
VELKÝ HOVNO...
pokaždý ten dement v osobáku vletí před kamion a šlápne na brzby....
No, a uveď do nulový rychlosti 20 tun na jednom metru....
Ne, nezastávám se kamioňáků, někteří fakt jezdí jak "dementi", ale od doby, kdy jsem málem sešrotoval "s tím dětským kamionem" osobák na odbočce u Dobříše, mám "na palubě" neustále spuštěnou kameru, která zaznamenává ve smyčce 2 hodiny záznamu (si připadám už jak v rusku
)
p.s.
čirou náhodou jsem narazil na tohle , je to starý, ale platný je to stále...
jo a abych se držel tématu...
Kam se sere Orwell s 1984, kamera na každým kroku....tomu se dnes říká "demokracie"...
Kurva, však je to horší než za "komoušů", státní kamera na každým kroku, ale běda, abys ty natočil šmejda, co ti něco ukradne...
Omezuješ osobní práva "šmejda"...
Začal jsem kámošovi jezdit s "dětským kamionem" (papíry v prdeli... teda už je má Z5, takže končím), ale "Dementi v osobákách" si tak nějak neuvědomují, že i ty velký dodávky nezastaví na třech metrech, jak ten osobák, obvzlášť, když máš na autě naložený cca 1,8 tuny nákladu.
Takže všechny "ty miláčky" co ti to "fouknou" rovnou před čumák a sundaj nohu z plynu bych rovnou přejel "parním válcem"...
A co mne dostává nejvíc, jsou ty "ověřené" zprávy, kde naboural kamion osobní auto...
VELKÝ HOVNO...
pokaždý ten dement v osobáku vletí před kamion a šlápne na brzby....
No, a uveď do nulový rychlosti 20 tun na jednom metru....
Ne, nezastávám se kamioňáků, někteří fakt jezdí jak "dementi", ale od doby, kdy jsem málem sešrotoval "s tím dětským kamionem" osobák na odbočce u Dobříše, mám "na palubě" neustále spuštěnou kameru, která zaznamenává ve smyčce 2 hodiny záznamu (si připadám už jak v rusku

p.s.
čirou náhodou jsem narazil na tohle , je to starý, ale platný je to stále...
jo a abych se držel tématu...
Kam se sere Orwell s 1984, kamera na každým kroku....tomu se dnes říká "demokracie"...
Kurva, však je to horší než za "komoušů", státní kamera na každým kroku, ale běda, abys ty natočil šmejda, co ti něco ukradne...
Omezuješ osobní práva "šmejda"...
No ... kamionaku se rozhodne zastavat neplanuju, ale objektivne musim konstatovat, ze i na strane brichoplazaku je dost silencu. Bohuzel treba predjizdeni kamionu, ktere klidne trva 10 minut bezny ridic tezko pochopi. Rozhodne zde nechci rozpoutavat valku mezi obema skupinama, proto se vratim k tematu.
Seznam radaru je jiste chvalihodny pocin. Ted nam je juch, protoze je klada a benga neradi mrznou. V sobotu se otepli a zase zacnou letni lovy s bengem za kazdym sloupem, jak je v Praze dobrym zvykem. Musim uznat, ze maji skutecne uz vybornou partyzanskou techniku. 30 min az hodka mereni, dokonale maskovani a rychly presun na nove stanoviste. V lete nastartovane motorky pripravene k bleskovym startum. Navic i jako motorkar musim uznat, ze jezdi dobre
Seznam radaru je jiste chvalihodny pocin. Ted nam je juch, protoze je klada a benga neradi mrznou. V sobotu se otepli a zase zacnou letni lovy s bengem za kazdym sloupem, jak je v Praze dobrym zvykem. Musim uznat, ze maji skutecne uz vybornou partyzanskou techniku. 30 min az hodka mereni, dokonale maskovani a rychly presun na nove stanoviste. V lete nastartovane motorky pripravene k bleskovym startum. Navic i jako motorkar musim uznat, ze jezdi dobre

to buď v klidu, však benga mrznout nemusí....
stačí kamera a máš obsílku... a dneska to už neukecáš na osobu blízkou....
p.s.
jasně, souhlasím s tebou, ale koukni na ten odkaz, co jsem hodil...
tomu chlapovi dávám za pravdu... teda po vlastních zkušenostech... prostě hodit blinkr, nechat ho tak 5x bliknout a vzít za volant, jinak bych ani s tím "kindr kamionem" nikoho nepředjel, když jsem naloženej, jenže to si nikdo neuvědomuje (a to mohu 130).
p.s.
zrovna dnes, ...
nějakej borec s Thalii (bo jak se to piše)...
jde přez a hned blinkr doprava, ani ne metr před auto. nesundat nohu z plynu, tak se chlápek kutálel a já měl průser...
proto si vozím "na palubě" OnLine kameru... ( si fakt už připadám jak v rusku...)... I love rusia.. teda youtrubka
no a protože jsem "starej dědek", tak dávám za pravdu svému tátovi...
nikdy se nespoléhej na to, že jsi na hlavní, pokaždý se najde ču..., co si to bude myslet taky
stačí kamera a máš obsílku... a dneska to už neukecáš na osobu blízkou....
p.s.
jasně, souhlasím s tebou, ale koukni na ten odkaz, co jsem hodil...
tomu chlapovi dávám za pravdu... teda po vlastních zkušenostech... prostě hodit blinkr, nechat ho tak 5x bliknout a vzít za volant, jinak bych ani s tím "kindr kamionem" nikoho nepředjel, když jsem naloženej, jenže to si nikdo neuvědomuje (a to mohu 130).
p.s.
zrovna dnes, ...
nějakej borec s Thalii (bo jak se to piše)...
jde přez a hned blinkr doprava, ani ne metr před auto. nesundat nohu z plynu, tak se chlápek kutálel a já měl průser...
proto si vozím "na palubě" OnLine kameru... ( si fakt už připadám jak v rusku...)... I love rusia.. teda youtrubka
no a protože jsem "starej dědek", tak dávám za pravdu svému tátovi...
nikdy se nespoléhej na to, že jsi na hlavní, pokaždý se najde ču..., co si to bude myslet taky
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo nemaj to jednoduchy, a kdo ma dneska ale nekteri truckeri jsou fakt vykvet
kdyz jsme poprve jeli s doubledeckerem tak jsme nemeli nikdo papiry na ten vehikl, tak jsme sehnali takovy jelito ktery s tim ocesalo dopravni znaceni, 3x to po ceste uvaril protoze neumel jet jako clovek a dat tomu veteranovi trosku pohov a to byl jen zacatek
a nebyli jsme sami
zrovna v tomhle tydnu s Litomerickym doubledeckerem majitel jel do prahy a vzal si na to ridice
na Kbelske z kopce kdyz se mu to rozcupitalo pred krizovatkou a chtel zastavit tak vyrval kardanku z diferaku tim ze blbe podrazil na posledni chvili
pak jsem jeste narazil na jednoho ridice autobusu kteryho posadili do doubledeckeru na veteranech a s plnym busem lidi ho poslali jezdit
tolik co toho porusil za jednu jizdu jsem snad neporusil co mam ridicak
to ze nechal vystupovat lidi primo do rusne krizovatky vcetne vozickare ....( ma to vejlez do silnice, je to z britanie) to uz byl vrchol
kdyz jsem to videl tak jsme s kamosem vyskocili a mavali vestama a zastavovali provoz, pricemz stacilo zajet 30m za roh kde byl klidnej plac, pri zastaveni na silnici proste vzdy vystupujou do silnice a pri objizdeni toho busu proste nemuzou bejt videt
kdyz jsme poprve jeli s doubledeckerem tak jsme nemeli nikdo papiry na ten vehikl, tak jsme sehnali takovy jelito ktery s tim ocesalo dopravni znaceni, 3x to po ceste uvaril protoze neumel jet jako clovek a dat tomu veteranovi trosku pohov a to byl jen zacatek
a nebyli jsme sami
zrovna v tomhle tydnu s Litomerickym doubledeckerem majitel jel do prahy a vzal si na to ridice
na Kbelske z kopce kdyz se mu to rozcupitalo pred krizovatkou a chtel zastavit tak vyrval kardanku z diferaku tim ze blbe podrazil na posledni chvili
pak jsem jeste narazil na jednoho ridice autobusu kteryho posadili do doubledeckeru na veteranech a s plnym busem lidi ho poslali jezdit
tolik co toho porusil za jednu jizdu jsem snad neporusil co mam ridicak
to ze nechal vystupovat lidi primo do rusne krizovatky vcetne vozickare ....( ma to vejlez do silnice, je to z britanie) to uz byl vrchol
kdyz jsem to videl tak jsme s kamosem vyskocili a mavali vestama a zastavovali provoz, pricemz stacilo zajet 30m za roh kde byl klidnej plac, pri zastaveni na silnici proste vzdy vystupujou do silnice a pri objizdeni toho busu proste nemuzou bejt videt
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo - zrovna v tomto týdnu běžela nějaká akce na rádiu Beat, kde měl jezdit doubledecker s nějakou soutěží, a tam mluvili o tom, že se trasa upravuje, protože mu upadla kardanová hřídel. To bylo ono?robokop píše: ..........
taky si kazdej kamionak a dodavkar stale mysli,že jede osobakem. ze nemusi dodrzovat odstup a nebude potrebovat brzdit naplno. to jsou ty skurveny jizdy naposlední chvili. jeden idiot dokaze,ze to stihne,tak to stihnou vsichni..odpříště.
příšený řidiči jezdej,bojim se
příšený řidiči jezdej,bojim se
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
patrne onoR - stick píše:Jo - zrovna v tomto týdnu běžela nějaká akce na rádiu Beat, kde měl jezdit doubledecker s nějakou soutěží, a tam mluvili o tom, že se trasa upravuje, protože mu upadla kardanová hřídel. To bylo ono?robokop píše: ..........
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)