Zdravím všechny,
poohlížím se po starším stroji MCVF 1060 od ZPS.. Jedno toto centrum již máme, ale přestáváme stíhat, a tak se pomalu rozhlížím po něčem dalším..
Zároveň bych byl rád, aby prodejce nebyl pouhý překupník, ale člověk, který stroj alespoň vlastnil.
Řídící systém je mi vcelku jedno, jaký bude mít.. Máme teď acramatica a jsem s tím zatím spokojen..
Kdybyste o něčem věděli, že se někdo něčeho chce zbavit nebo byste se vy něčeho zbavovali, dejte mi prosím vědět..
Díky
MCFV 1060
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Kontaktovat uživatele:
Na podzim chtějí prodávat našu žofku,sice jede na 3smeny,ale údržbu dostává dobrou.Ma nové vřeteno a šrouby, ale ta cena bude kolem 500-650tis.Je to i tím,ze ted servisem popapala moooc peněz. RS je haidenhain 426,sonda na kabel,zásobník jen jeden na levé straně.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://stroje.bazos.cz/inzerat/46679330 ... V-1060.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tato třeba vypadá daleko lip než ta naše. Bohuzel prekupnik.Ale jako bonus už bude umět třeba frezovat díru po spirále atd,ta naše to neumí,ma jen ob.tnc426.Jak to bude u te naši aktuální, nápisu.
Tato třeba vypadá daleko lip než ta naše. Bohuzel prekupnik.Ale jako bonus už bude umět třeba frezovat díru po spirále atd,ta naše to neumí,ma jen ob.tnc426.Jak to bude u te naši aktuální, nápisu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže suma sumarum je to jak jsem psal.Asi me kolega špatně pochopil.
Ještě bych zmínil,že ta 426M bude umět v programu co si pisete(.H)označit, kopírovat a vložit což je taky fajn oproti obyčejné 426.
Ještě bych zmínil,že ta 426M bude umět v programu co si pisete(.H)označit, kopírovat a vložit což je taky fajn oproti obyčejné 426.
Tak ta vypadá i líp než ta moje kočkapiskoteek píše:http://stroje.bazos.cz/inzerat/46679330 ... V-1060.php

Na tom systému moc ani nesejde.. Stejně to budu krmit CAMem od compu a pokud něco nebude umět tak mu postprocesor rozkrájí do více řádků.. Jde jen o délku programu..