Dotaz ohledně "frézky"
Zdravím, chtěl bych se optat na tuto "frézku". Rád bych věděl, zda toto není spíš vrtačko frézka a její vhodnost na obrábění kovu. Podle kulaté "kuří" nožky bych se trochu obával o stabilitu při frézovacím záběru. Má někdo něco podobného na frézování doma?
Naposledy upravil(a) Belmas dne 24. 3. 2015, 8:47, celkem upraveno 4 x.
tím že jsi to tady zveřejnil jsi se o ni připravil.. zítra už tam nebude... ať už frézuje či nikoliv... 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Pěkná ale tohle už nikdy nedělej, nebo ví to někdo vyfoukne, musíš se ptát míň okatě, leda že by si ji prodával sám. Jo a tuhé to bude dost.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Jo děkuju za informace, to víš já starej důvěřivej vůlGeeSnake píše:Pěkná ale tohle už nikdy nedělej, nebo ví to někdo vyfoukne, musíš se ptát míň okatě, leda že by si ji prodával sám. Jo a tuhé to bude dost.

Zbýňo to já klidně taky, ale už bych neměl místo pro frézku a ta je přednější....Zbýňa píše:A dále jestli se nepletu a je to montážní vrtačka, tak nemusí mít průchozí vřeteno na zatažení nástrojů šroubem a to už by moh bejt problém. Já bych to koupil a udělal si z toho naprosto luxusní souřadnicovou vrtačku.
Ahoj, volal jsem tam ráno a měl ji zamluvenou, ale po zvážení všech pro a proti jsem ji pustil dál. Je to vrtačka , na 80 proc. mk3 ,frézu tam na šroub neupneš. otáčky 50-1400. Z druhého boku, který není vyfocen byl přišroubován stůl.Honza