Výroba závitového očka

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
filla
Kontaktovat uživatele:

8. 4. 2015, 9:29

ja kotouce tocim tak, ze stocim na kulatine osazeni pro diru pro naboj vcetne cela a k nemu pritlacim kotouc plochou pro naboj, ze zadu se da v nouzi dostat nozem do diry
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Baťa1

8. 4. 2015, 1:06

filla píše:ja kotouce tocim tak, ze stocim na kulatine osazeni pro diru pro naboj vcetne cela a k nemu pritlacim kotouc plochou pro naboj, ze zadu se da v nouzi dostat nozem do diry
já nepouživám kulatinu ale trubku, to bych pak na každé kotóč musel dělat jiné pruměr teho osazení, ten prostředek tam neni nutné, se bere taková špónka že to třením v pohodě udrží, mám kus trubky Ø120ø80 délka se při každym novym upnutí zkracuje asi o desetinu zarovnáním čela, hrotem přes placku to na tu trubku přitlačim dosedací plochó vylkepnu kladivkem aby to kór nešmajdalo sjedu jednu druhó stranu a mám zaručeny že dosedací plocha je absolutně sóosá s dosedaci plochó na náboj, to že se to nevyplatí nebo je to nebezpečny je kec a výmluva, nebezpečny je to po překročení minimální tlóšťky samozřejmě že to při překročení určité meze to nebezpečny je to v žádnym připadě nepopírám a další věc je tá že dnes se kotóče dělají bez přídavku na opravu takže po opotřebení nelze sóstružit a to že se to nevyplatí je tím že servis má za prodej novéch dílů procenta a za sóstružení by musel eště zaplatit a z vlastní skušenosti vím že tento rozdíl je hodně velké, vysvětloval mě to kamoš servisák že za nové kotóč dostane jako servis až 30% slevu ceny kteró platime my obyčejní smrťáci a za osóstružení mě musí zaplatit cca 100korun tak dyž kotóč co stoji nové 2000korun 30% je 600, tak se dělaji většinó minimálně dva a to teda má mět v kapse dvanáctstovek a nebo mě eště dvěstovky dat stym že jeho práca je kvuli sóstruženymu kotóču bez záruky, takto to je a né že to je nebezpečny a že se to nesmí a kydy plky bláboly
Rambo007 píše:Jestliže to člověk dělá pro zvýšení vlastního ega, že něco dovede, tak si s tím bude hrát několik dní. Nedávno jsem opravoval čínskou brusku za 450 Kč. Vyměnil jsem úspěšně ložiska a s pocitem, že jsem to krásně zvládnul jsem ji vyhodil, protože byla stejně jinak na nic Rambo007
a to proč opravuješ bez užitku, přece dyž neco spravuju tak proto aby to fungovalo a nemuselo se kupovat nový néé? já ty činsky brusky nosim z kovošrotu spravuju je jednak pro radosť ale co snima naco deset brusek, ryky mám jenom dvě tak je prodávám na bazošu po dvóch stovkák a to je boj telefón hrčí imrvére dokuď inzerát nesmažu :)
Rambo007

15. 4. 2015, 3:36

Dnes dorazil pilník na opravu závitů. Nechápu jak jsem bez takhle užitečné věci mohl prožít 50 let na tomto světě :D Díky všem kteří mne upozornili, že něco takového existuje.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

15. 4. 2015, 4:13

užij si ho :mrgreen:
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“