Dobry den, poptavam vystrizky z nerezoveho plechu (tloustku nevim - priblizne stejna jaka je pouzivana na postovni schranky):
1) Kruh o prumeru 22cm a rozriznout na pul (vydledkem budou dva stejne pulkrohove vystrizky)
2) Vystrizek s ohybem viz. nakres zde: http://s14.postimg.org/98mj5w82p/nerez.jpg
Platba po dohode predem na ucet, zaslani doporucenym dopisem (RR).
Výstřižky z nerezu
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Najdi si nejbližší fabriku s laserem a tam ti to udělají za pár korun. Něco podobného jsem si nechal dělat minulý rok a za dvacet minut jsem si po telefonu našel firmu (Janka Radotín) tam jsem si zjistil jaká data potřebují, dovezl jim to a ještě upřaenil s technologem a čtyři kusy, každý jiný jsem měl do týdne za necelých 800,-
- Martinhora
Představa, že někdo v práci ukradne materiál, vyrobí to, pronese vrátnicí v trenýrkách, zajde s tím na poštu a pak dostane dvě tři stovky je docela úsměvná 

Stůjme na zemi. Například u nás ve firmě je za melouch vyhazov a řekl bych, že podobně to bude i jinde, páčto socializmus je dávno pryč. Vyfrézovat to doma z 1mm nerez plechu ve volným čase za symbolických 100kč sice jde, ale už je to hodně o dobrotě a vstřícnosti. Pokud bych to měl dělat pro kačky, tak to raději přesčas v práci. Ale možná se někdo najde.
- Zdenek Valter
Počkej já to pochopil, že maximálně stovku za vše!Martinhora píše:Představa, že někdo v práci ukradne materiál, vyrobí to, pronese vrátnicí v trenýrkách, zajde s tím na poštu a pak dostane dvě tři stovky je docela úsměvná
Vždyť to sou jen výstřižky!
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
zajdi na http://www.idilna.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nakresli dxfko pošli jim to tam oni ti to říznou laserem a podle mě ta cena nebude o moc větší než ta stovka + pošta.. budeš to mít ofiko s dokladem ty dva ohyby si uděláš doma ve svěráku..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Může si to nechat u nich i ohnout.
no tak to jsem ani nevěděl že dělaj.. ale pokud to má bejt nějakej kryt k něčemu kde na ohybu nezáleží tak ten svěrák je zadarmo... jejich přesné ohranění bude zase třeba za 15-20kč/ohyb co já vím..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu