Přihodil jsem dvě fotky mojí verse .U mě je velká díra na USB konektor takže se musely použít všechny 4 šrouby . Dále pro inspiraci (spíš odstrašující příklad ,ale funguje to ) jak je udělaný vozík na uvedeném laseru .
Prosba o exkurzi na malém čínském laseru
-
Tomáš Svoboda
A jo neviděl jsem ho ,tak drží dokonce na dvou šroubech 
Přihodil jsem dvě fotky mojí verse .U mě je velká díra na USB konektor takže se musely použít všechny 4 šrouby . Dále pro inspiraci (spíš odstrašující příklad ,ale funguje to ) jak je udělaný vozík na uvedeném laseru .
Naposledy upravil(a) Tomáš Svoboda dne 4. 5. 2015, 1:10, celkem upraveno 1 x.
-
JohnyDeath
- Kontaktovat uživatele:
Začíná se tu rozjíždět vitruální exkurze :-DDD Ještě sem tome dej fotku, jak je uchycenej a spojenej ozubenej řemen
.
-
Tomáš Svoboda
zkusím nafotit jestli se tam s foťákem dostanu a zaostřím to. No nedostanu se tam s foťákem ,až vyhrabu web kameru na drátě tak to zkusím bliknout ...
-
JohnyDeath
- Kontaktovat uživatele:
A jedna rejpavá
že ti tam nesvítí ta zářivka
))
-
Tomáš Svoboda
Zářivka svítí ,ale musí to být zaplé 
-
JohnyDeath
- Kontaktovat uživatele:
a je to osvětlení k něčemu? sem si tam na to nechal jeden vypinač volnej, že to tam časem dodělám, ale nějak mi to tam nechybí 
-
Tomáš Svoboda
No osvětlení je uplně nahouby ,hlavně svítí pořád .Ale jde úspěšně vypnout otočením zářivky v patici 
-
JohnyDeath
- Kontaktovat uživatele:
o to sem měl právě Tome namysli
. Ze na té fotce je vidět, že máš tu zářivku vytočenou z patice
. Jinak zeptam se znovu. Je to k něčemu? CHci vědět, jestli se s tím drbat na svuj stroj nebo se na to vykašlánkovat 
-
Tomáš Svoboda
Užitečnější jak nějaké světlo je laserový zaměřovací křížek . Bohužel číňan to nezvládnul a dodneska mám posunutý laser od křížku cca 2 mm v každé ose . Nejsou lidi co by to seřídili 
-
JohnyDeath
- Kontaktovat uživatele:
Co máč z toho. Mě zase laser pointer dělá místo tečky čárku.
. GM - Elektronic modul