Mal som nejake ohlasy na konstrukciu v poste. Bolo by zaujimave pokecat o tom vramci vlakna. Mna by zaujimalo, ci maju nejako specialne rieseny ten interier jaklov zakladne a stlpu. Spevnenia, rebrovanie, prip tlmenie, ked si spomenul ten nanodur. Pred casom tu niekto zavesil link na velmi zaujimavu pracu o tlmeni vibracii, v ktorej vyplynulo najlepsie riesenie pouzitim polymerbetonu v kontakte s kovovym ramom s vlastnostami dobrymi naprenos vibracii, v nom dutina s tenkou vrstvou plastu a pod nou dalsi polymerbeton, ale elastickejsi, s funkciou "rezonatora" na tlmenie vibracii. Filozofia bola odviest vibraciu mimo nosnej konstrukcie a tam ju utlmit.
Docela by ma zaujimalo, ako to riesil FADAL. Prazdny jakel by pri pouziti takych kusov , ako boli vo videu popisovane (6 stvorcovych palcov a stena pol palca - zhruba jakel 15cm a stena 12,8) by sa nechovali s 3kw vretenom tak dobre, hoci frezoval len hlinik, no docela huste. Nezachytil som, ci spominal nejaku vypln. Mas o tom nejake info?
Vopred diki
Nevies, ake linearne komponenty pouziva umc10? David vo videu mal trapezaky, ale vraj to ma mat kvalitne gulickove skrutky. Na foto z letaku odhadujem 15-ku skrutku a 20-25 lineary, no nie som si isty.
http://image.slidesharecdn.com/fadecumc ... 1396436377" onclick="window.open(this.href);return false;
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual