uhu
S tim IR2184 neni problem na TME.cz jich maj dost. Muzu je klidne pro pripadny zajemce koupit a poslat je s procesorem.Stejne na tme.cz budu objednavat vetsinu sousactek pro celej budic.
Jinak k UHU. Zavazne objednavky posilejte soukromou zpravou. A asi to udelame tak ze co procesor to krystal.At nekomplikujem objednavku. Nebo to chce nekdo jinak?
Jinak k UHU. Zavazne objednavky posilejte soukromou zpravou. A asi to udelame tak ze co procesor to krystal.At nekomplikujem objednavku. Nebo to chce nekdo jinak?
Kdo nic nedela ,nic nesku...
Takze prvni objednavky jsem uz obdrzel(pak sem hodim seznam kdo co objednal). Uzaverku objednavek udelame asi cca za tyden.
Vim ze nekteri se na stavbu neciti a tak jsem ochoten pro nekoho udelat komplet celi driver. Ale zas jich nehodlam delat nejak moc. Jen par kusu, cas je drahej a je ho malo
. Takze uvidime podle ohlasu. Kdo driv napise ,ten driv mele
PS: na cenu driveru se zatim neptejte,sam ji zatim nevim. Ale budeto material plus neco malo za praci ,popripade vymena za neco ,pro me ,uzitecnyho
Vim ze nekteri se na stavbu neciti a tak jsem ochoten pro nekoho udelat komplet celi driver. Ale zas jich nehodlam delat nejak moc. Jen par kusu, cas je drahej a je ho malo

PS: na cenu driveru se zatim neptejte,sam ji zatim nevim. Ale budeto material plus neco malo za praci ,popripade vymena za neco ,pro me ,uzitecnyho

Zjistil jsem, že doporučované chadiče V 6716Z jsou v dostupné v GESu - psal jsem jim poptávku (mají skladem 0) a do konce týdne by měly údajně být v dostatečném množství.
Mě stačí 6ks. Pokud se někdo přidá, můžeme udělat další hromadnou objednávku.vladosk píše:Chladič V6716Z se vyrábí ve firmě kde pracuju prodávali jsme ho určitě laciněji, pokud by byl zájem o víc kusů, můžu se poptat. Existuje taky V7496 který má o malinko lepší tepelné vlastnosti.
Dnes jsem si z DTP studia přinesl z osvitky film - byl to větší formát 11"x17" a kromě množství dalších plošňáků se mi tam vešla deska na UHU a to hned 3x, takže mám 2 ks navíc a jsem ochoten je prvním dvěma zájemcům poslat zdarma. Je to ta verze z 23.10.2005 ze souboru servo.zip zde dříve odkazovaná. Pro fotocestu se lepší podklad než film z osvitky sehnat nedá !
Svoby jako zajišťovatel hlavních UHU součástek má přirozeně absolutní přednost (pokud má zájem zrovna o tuto verzi).
Svoby jako zajišťovatel hlavních UHU součástek má přirozeně absolutní přednost (pokud má zájem zrovna o tuto verzi).
ak si to ochotny poslat na Slovensko, tak sa hlasimVW píše:Dnes jsem si z DTP studia přinesl z osvitky film - byl to větší formát 11"x17" a kromě množství dalších plošňáků se mi tam vešla deska na UHU a to hned 3x, takže mám 2 ks navíc a jsem ochoten je prvním dvěma zájemcům poslat zdarma. Je to ta verze z 23.10.2005 ze souboru servo.zip zde dříve odkazovaná. Pro fotocestu se lepší podklad než film z osvitky sehnat nedá !
DIK!!
Měl bych zájem o kvalitní dps ale ze 70um vrstvou mědi - chci postavit výkonnější verzi a potřebuju vyleptaný spoj abych mohl použít vyšší napětí a proud, na nižší napětí a proud jsem si plošný spoj frézoval s 35um vrstvou Cu. Až se to tu rozjede měli by jsme se dohodnout kdo může vyrobit, prodat - plošáky, chladiče atd,atd.. a dát to dohromady. Každý má obě ruce levé na něco jinýhoVW píše:Dnes jsem si z DTP studia přinesl z osvitky film - byl to větší formát 11"x17" a kromě množství dalších plošňáků se mi tam vešla deska na UHU a to hned 3x, takže mám 2 ks navíc a jsem ochoten je prvním dvěma zájemcům poslat zdarma. Je to ta verze z 23.10.2005 ze souboru servo.zip zde dříve odkazovaná. Pro fotocestu se lepší podklad než film z osvitky sehnat nedá !

vlado
Rozdáno - Svoby a jaro.vaVW píše:Dnes jsem si z DTP studia přinesl z osvitky film - byl to větší formát 11"x17" a kromě množství dalších plošňáků se mi tam vešla deska na UHU a to hned 3x, takže mám 2 ks navíc a jsem ochoten je prvním dvěma zájemcům poslat zdarma. Je to ta verze z 23.10.2005 ze souboru servo.zip zde dříve odkazovaná. Pro fotocestu se lepší podklad než film z osvitky sehnat nedá !
Takze bude uzaverka objednavek. Kdo jeste chce UHU cpu tak at mi napise soukr. zpravu.
Tady je soupis :
VW - 6x CPU;6x Xtal;12x IR2184;6x HCPL2231;6x DS1233
FDUNDEL - 4x CPU;4x Xtal;8x IR2184
JARO.VA - 5x CPU;5x Xtal;10x IR2184
PEB - 4xCPU;4x Xtal
PETRAS - 7x CPU; 7x Xtal
VLADOSK - 3x CPU;3x Xtal; 8x IR2184
MATONI ?x komplet stavebnice
zatim celkem i semnou 35ks UHU
Zapomel sem na nekoho nebo na neco?
PS: prosim posilejte jen soukrome zpravy vramci fora. Kdyz mi to poslete na mejla tak se mi to mota se zivnosti a muzu to lehce prehlidnout.
VW - 6x CPU;6x Xtal;12x IR2184;6x HCPL2231;6x DS1233
FDUNDEL - 4x CPU;4x Xtal;8x IR2184
JARO.VA - 5x CPU;5x Xtal;10x IR2184
PEB - 4xCPU;4x Xtal
PETRAS - 7x CPU; 7x Xtal
VLADOSK - 3x CPU;3x Xtal; 8x IR2184
MATONI ?x komplet stavebnice
zatim celkem i semnou 35ks UHU
Zapomel sem na nekoho nebo na neco?
PS: prosim posilejte jen soukrome zpravy vramci fora. Kdyz mi to poslete na mejla tak se mi to mota se zivnosti a muzu to lehce prehlidnout.
QNX: klidne bych nejakej kousek navic udelal, hodlam totiz koupit BF20 vario a rad bych tam uz namastil serva (o to vice, ze zezacatku asi pojede na trapezakach s uplne puvodni sestavou)
jsem schopen vse napajet, postavit atd, ovsem zatim jen tridim info ( napr. cim to budu ridit (na strance je Mach-ukazka, a to by mi vyhovovalo)
dale zda budu moci pouzit krasne motory (ktere sice maji tacho, ale ne IRC...takze ten by mi zbyvalo nekde "splasit")
proste kdyz do toho nebudu muset moc nacpat a az si utridim vse, klidne namastim drivery i pro tebe.
Pokud je to samozrejme jeste aktualni....
PS: lidi, za kolik jste kupovali ty serva na ebay a s cim by se to dalo subjektivne srovnat na krokace? (potreboval bych k dispozici tak ekvivalnent 4Nm krokacu)
jsem schopen vse napajet, postavit atd, ovsem zatim jen tridim info ( napr. cim to budu ridit (na strance je Mach-ukazka, a to by mi vyhovovalo)
dale zda budu moci pouzit krasne motory (ktere sice maji tacho, ale ne IRC...takze ten by mi zbyvalo nekde "splasit")
proste kdyz do toho nebudu muset moc nacpat a az si utridim vse, klidne namastim drivery i pro tebe.
Pokud je to samozrejme jeste aktualni....
PS: lidi, za kolik jste kupovali ty serva na ebay a s cim by se to dalo subjektivne srovnat na krokace? (potreboval bych k dispozici tak ekvivalnent 4Nm krokacu)
Prichy
Já jsem měl taky servomotory s tachem, tacho jsem vyměnil za inkrementální snímač a motory jedou. Snímače jsem měl z krokových motorů kde jsem je nevyužil. Musel jsem vyrobit jenom novou přírubu pro uchycení, dokonce jsem měl i hřídelové pružné spojky z krokových motorů.
vlado
tak bych to chtel taky udelat, ty motory jsou fakt super, jeste musim overit podle stitkovych hodnot zda do bude vyhovovat.
A jeste resim problem, kde sehnat inkrementalni citace......myslim v rozumne cenne, ne 2000 za jeden.
Mam takovou uvahu, vzhledem k tomu, ze pupak zde jiz zminoval, ze se to bude muset zprevodovat a vzhledem k tomu, ze bych rad pouzil Mach k rizeni, budou lepsi IRC s mene pulsy na otacku.
Pokud by nekdo vedel o IRC za rozumnou cenu, prosim, dejte vedet (tri kusy samozrejme).
Mozna casem bych na BF20 vymenil srouby za kulickove.
to Pupak: proc myslis, ze BF20 je spatne na predelani na CNC? Nejaka jina rozumna frezka asi na trhu neni, nebo se pletu?
(dle me, je hlavne problem na ose Z ....hmotnost atd.)
A jeste resim problem, kde sehnat inkrementalni citace......myslim v rozumne cenne, ne 2000 za jeden.
Mam takovou uvahu, vzhledem k tomu, ze pupak zde jiz zminoval, ze se to bude muset zprevodovat a vzhledem k tomu, ze bych rad pouzil Mach k rizeni, budou lepsi IRC s mene pulsy na otacku.
Pokud by nekdo vedel o IRC za rozumnou cenu, prosim, dejte vedet (tri kusy samozrejme).
Mozna casem bych na BF20 vymenil srouby za kulickove.
to Pupak: proc myslis, ze BF20 je spatne na predelani na CNC? Nejaka jina rozumna frezka asi na trhu neni, nebo se pletu?
(dle me, je hlavne problem na ose Z ....hmotnost atd.)
Prichy
Zdravím.
Nerad odbočuji od tématu, ale chtěl jsem se zeptat v jakém stádiu je objenávání CPU pro UHU. Je něco nového? Dík.
Nerad odbočuji od tématu, ale chtěl jsem se zeptat v jakém stádiu je objenávání CPU pro UHU. Je něco nového? Dík.
Petras