DATA PILOT 4110
da se nekde sehnat?mam ho v praci ale hodil by se do notase....
nejaky link please,nemuzu to najit....
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
http://www.heidenhain.cz/
)sekce software(
Na co to potrebujes ? Ja programuju heidny kazdy den muzu ti pomoct ?
RADEK
)sekce software(
Na co to potrebujes ? Ja programuju heidny kazdy den muzu ti pomoct ?
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
no zacinam s nim v praci...tak nejaka pomoc a vysvetleni lepsi jak z prirucky by se hodilo...mas icq?kdyztak mi jej posli do SZ diky..sem zacinajici programator a sem na to v praci sam...
Prosim vas muzete mi pomoct stahl jsem ten soubor datapilota 4110 ale je to v souboru .diz nwite co s tim neda se mi to otevrit

Soubory s příponou DIZ bývají nejčastěji součástí balíků ZIP a obsahují prostý text s popisem toho, co se nachází v balíku ZIP(Description In Zipfile). Lze je otevřít jakýmkoliv textovým editorem(např. poznámkový blok). Velikost těchto souborů se pohybuje řádově v bytech až kilobytech. Pokud je váš soubor větší (několik megabytů), zkuste změnit příponu souboru na ZIP a pokuste se jej otevřít. Je možné, že jste jej při ztahování nechtěně přejmenoval.ftl píše:Prosim vas muzete mi pomoct stahl jsem ten soubor datapilota 4110 ale je to v souboru .diz nwite co s tim neda se mi to otevrit![]()
wolf
Mno to uz jsem otevrel ale jak to mam nainstalovat kdyz to je jenom text???
vetsina tech souboru je v .diz a ostatní n nejakem textovém registru

mno tak uz jsem na to prisel este jeden dotaz nevite kde sehnat cestinu do toho? 

ne?Mi to mame ve skole cesky 

mno prave ze se chcu na tom doma taky ucit ne vsemu ve skole porozumi. nebo kdyby jste nahodou vedeli nejaky link kde si stahnu navod na obsluhu datapilota v cestine byl bych moc rad sam jsem to zatim nikde nenasel