Loni v zimně jsem se pustil do výroby rádlovacích koleček pro provázkové rádlování. Možná jste to někdo zaznamenal, dokonce se ozval i jeden zájemce a tak jsem ta kolečka nadělal v různých velikostech. Protože jsem nechtěl nabízet kolečka kalená amatérsky autogenem, využil jsem nabídky zdejšího člena a kolečka mu na zakalení odeslal. Jak to dopadlo a proč jsem téma nazval takto, můžete sami posoudit.
Odesláno: 14 lis 2014 09:53
od jova
Ahoj,
děkuji za nabídku. Chtěl jsem se optat na tvé kalící možnosti. Jedná se o kalení v ochranné atmosféře? Je možné to pak nechat i následně popustit? Jaká by byla orientační cena, řekněme za frézu o průměru 50mm tl. 3mm?
Pepa
Pepa1975 píše:material neni problem, zakaleni zajistim na TEBOU POZADOVANE HODNOTY. Dopryvu do prahy a zpet zajisti chalupari. jen si to budes muset vyzvednout.pripadne vice SZ
Odesláno: 14 lis 2014 17:22
od Pepa1975
je to jak se riká za flasku. VCEtne popusteni.
Odesláno: 27 led 2015 13:20
od jova
Ahoj.
Rád bych využil tvých služeb co se týká kalení. Nadělal jsem nějaké rádlovací kolečka a potřeboval bych to prohnat pecí a následně popustit. Bohužel jediné co vím je třída materiálu 19 830. Na jakou tvrdost se kalí rádlovací kolečka netuším
Říkal jsi, že by to bylo v podstatě za "flašku". Jako abstinent a nepražák nemám s tímto způsobem obchodu zkušenosti, tak jsem se chtěl optat, zda by nebylo schůdnější, že bych ti to poslal v obálce i se zpětnou adresou a přiložil i patřičný finanční obnos. Za ten by jsi si zakoupil nápoj podle své chuti a zaslal mi to zpět
Pepa
od Pepa1975
ahoj,
neni problem. ma adresa je
xxxxxx
Pepa
Odesláno: 29 led 2015 08:50
od jova
Díky,
jestli to stihnu, tak to zítra pošlu.
Kolik ti tam mám přibalit peněz?
Pepa
Odesláno: 29 led 2015 09:28
od Pepa1975
na postovne a 100 kkalicoj
30.ledna jsem to odeslal.
Odesláno: 10 úno 2015 20:12
od Pepa1975
Včera přišlo, dnes jsem předal na kalení Pepa
Odesláno: 10 úno 2015 20:20
od jova
9 dní to šlo z jižních čech do Krkonoš
Teda vy tam ale musíte mít sněhu

Pepa
Odesláno: 04 bře 2015 08:02
od jova
Ahoj,
Chtěl jsem se optat, jak to vypadá s kalením?
Zadařilo se? Nebo to shořelo v peci a budu vyrábět nové?
Pepa
Odesláno: 05 bře 2015 15:20
od Pepa1975
ahoj,
skoncilo to v jine kqlirne. po vikendu pro to ma jet. KLekla jim pec do 1200 stupnu a v mensi do 1000 radeko nejde. Pepa
Odesláno: 05 bře 2015 19:45
od jova
Díky za informace.
To bych asi měl něco připlatit.
Pepa
Odesláno: 07 dub 2015 13:18
od jova
Ahoj,
zase se po měsíci připomínám.
Pepa
Odesláno: 10 kvě 2015 19:45
od jova
Ahoj tak jak?
Mohl by jsi mi prosím tě napsat jak to s tím kalením vypadá?
Chápu že se občas něco po, ale hrát mrtvého brouka mi připadá trochu dětinské.
Pepa
No a tak to zatím skončilo.
Uživatel Pepa1975 sem sice pravidelně chodí, ale hraje mrtvého brouka.
A mě asi nezbývá nic jiného, než se se svými penězi a rádlovacími kolečky zřejmě rozloučit

Takže až budete chtít někdo něco zakalit, tak Pepa1975 není dobrá volba!