Čerpadlo emulze
- Martinhora
Poraďte prosím někdo, kde koupit malé čerpadlo na emulzi. Všude jsou samé krávy 100 -150 l/min. Stačilo by 10-30 na 230v. Něco jako je na pásový pilách. Čerpadlo typu fontánka nebo do karavanu nechci - chci aby to vydrželo a chodilo bezproblémově a hlavně v kuse třeba 4-6 hodin. Děkuju.
tyhle dávaj 16l/min ale jen 2m výtlak.. cena asi v rozumnejch mezích za nové čerpadlo.. já zase sháním něco s tlakem cca 20barů tak kdyby kolem tebe takové nějaké šlo..
http://www.vkcerpadla.cz/p/156/cop-coa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vkcerpadla.cz/p/156/cop-coa" onclick="window.open(this.href);return false;
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- Martinhora
2m výtlak je na hraně a obávám se, že by to na konci jen čůralo. Délku nohy potřebuji tak 120-150 mm. Pokud tedy nevadí škrcení, tak bych šel i do silnějšího. Zatím jsem našel tohle http://www.mtools.cz/mtools/eshop/6-1-C ... load#anch1" onclick="window.open(this.href);return false;.
No jsem asi mimo mísu, ale já používám čerpadlo do ostřikovače automobilu. Původně jsem měl dvě spojené T-čkem , ale to bylo moc kapaliny na malý soustruh (řada 300), takže jsem jedno čerpadélo odpojil a to druhé i tak škrtím. Vím není to profi, ale díky zubovému principu to má slušný tlak.
neviem ci slušný tlak je prave to, co tu treba? Skor by som ocenil spolahlivost a tichy chod. Objednaval som z aliexpresu nejake cerpadielka bezkomutatorove 40dB, 240l/hod udavana zivotnost 30000hodin. Necam sa prekvapit kvalitousergio píše:No jsem asi mimo mísu, ale já používám čerpadlo do ostřikovače automobilu. Původně jsem měl dvě spojené T-čkem , ale to bylo moc kapaliny na malý soustruh (řada 300), takže jsem jedno čerpadélo odpojil a to druhé i tak škrtím. Vím není to profi, ale díky zubovému principu to má slušný tlak.

to je v podstatě to samé co jsem ti poslal já, konkrétně s tím COA4 ..jen jsou o něco levnější.. když porovnáš křivky je to obdobné.. v podstatě je to to samé.. vždycky je dobré podívat se na křivku protože každej to značí jinak .. někdo napíše 8m při nulovém průtoku druhej 4m při 20l/min a ve skutečnosti je to stejné..Martinhora píše:2m výtlak je na hraně a obávám se, že by to na konci jen čůralo. Délku nohy potřebuji tak 120-150 mm. Pokud tedy nevadí škrcení, tak bych šel i do silnějšího. Zatím jsem našel tohle http://www.mtools.cz/mtools/eshop/6-1-C ... load#anch1" onclick="window.open(this.href);return false;.
ale když na to tak koukám tak bych spíš vzal tu 16ku je o něco málo dražší a dává zase víc.. možná bych to mohl zkusit taky.. díky za odkaz.. ty z mého odkazu už pak lezou do peněz..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
- Martinhora
Jo je to skoro to samé při 2m průtok 20l. Dle max.výšky (nulový průtok lze odhanout tlak). To malé dá 0.4 bar a ta 16-ka 0.8 bar - takže potřebuješ cca 25x vyšší tlak na těch 20 bar 

no to sice ano.. jenže čerpadlo co chodí 20barů stojí od 15ti vejš což se mi nechce dát teď tam mám tu malou mrchu a ty cca 3000 do toho klidně investuju na zkoušku jestli to nebude lepší bude to mít 2x takový tlak..
v podstatě mi jde o to že potřebuju odplavovat špony a ne je jen zalívat .. dělám kostku hliníku kde mám 20kg špon a udělá se mi hromada kolem obrobku kde jezdí fréza a ten malý tlak ji neodstraní, chtěl bych tu hromadu odplavit pryč..
v podstatě mi jde o to že potřebuju odplavovat špony a ne je jen zalívat .. dělám kostku hliníku kde mám 20kg špon a udělá se mi hromada kolem obrobku kde jezdí fréza a ten malý tlak ji neodstraní, chtěl bych tu hromadu odplavit pryč..