Radeco nelze svařovat! Jde svařovat maximum speciál. Vypadají stejně a dost lidí to nerozlišuje.dnes by som pouzil 2mm radeko

Naštěstí jsem to nevěděl a tak ho běžně svařuji elektrodami na nerez - dělám si tak třeba vrtáky do dřevotřísky nebo miniaturní nože do díry.dnes by som pouzil 2mm radeko
Radeco nelze svařovat! Jde svařovat maximum speciál. Vypadají stejně a dost lidí to nerozlišuje.
Nezaložíme si tady rubriku "Bořiči mýtů"?doncarlos píše:Naštěstí jsem to nevěděl a tak ho běžně svařuji elektrodami na nerez - dělám si tak třeba vrtáky do dřevotřísky nebo miniaturní nože do díry.dnes by som pouzil 2mm radeko
Radeco nelze svařovat! Jde svařovat maximum speciál. Vypadají stejně a dost lidí to nerozlišuje.
Mě (tehdy) spíš zajímalo, co byl zač ten plátek (platok z pily (obdlznik 6*2mm dlhy 5cm)), jestli to bylo něco, co se dá normálně koupit, s upnutim už bych si nějak poradil.atlan píše:Nieje co specifikovat rozmer mas? Celebsom to vlozil do M12 skrutky hladkej, zarezal som flexou a bodol zzvarackou aby to tam drzalo a dalo sa upnut do vretena vrtacky, dnes by som pouzil 2mm radeko
tipnul bych si že to byl kus zlomeného plátku do strojní pily - šukalkyThomeeque píše:Mě (tehdy) spíš zajímalo, co byl zač ten plátek (platok z pily (obdlznik 6*2mm dlhy 5cm)), jestli to bylo něco, co se dá normálně koupit, s upnutim už bych si nějak poradil.atlan píše:Nieje co specifikovat rozmer mas? Celebsom to vlozil do M12 skrutky hladkej, zarezal som flexou a bodol zzvarackou aby to tam drzalo a dalo sa upnut do vretena vrtacky, dnes by som pouzil 2mm radeko