Prodej věcí do dílny
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Něco jsem koupil ,na mé straně spokojenost se zbožím a i ochota dohledat dané rozměry + přivezeno skoro pod nos.
Dávám prodejci palec nahoru a díky.
A i bonus jsem dostal mimo cenu.
Dávám prodejci palec nahoru a díky.
A i bonus jsem dostal mimo cenu.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Nechtel jsem prudit, ale po prisvepku Kovoela pisu to same. Nulova komunikace, potom ze dne na den "budu v Praze". Dopravu pod nos ocenuju, ale na zadek si z toho nesednu, kdyz jsem v pryc. Navic jsem 3x prosil prodavajiciho zda by mi vzal balicek ze sveho mesta, kdyz to chlapik doveze na jakokoukoliv udanou adresu. Nikdy zadna odpoved. Za sebe tez palec DOWN.
Zdravím,
chápu Vaše rozhořčení, ale většinu dní z týdne jsem mimo ČR a vše řeším víceméně v neděli a v pondělí ve svém volném čase.
U každého, kdo se mi ozval, mám poznámku s tím co chce, město, kontakt a materiál mám pro něj odložený bokem.
Vesměs nabízím možnost dovozu (setkal jsem se osobně cca. s 9 lidmi z tohoto fóra) , ale občas prostě danou trasou nejedu, i když jsem původně měl.
Můžete se na mě zlobit, což chápu, ale není v mých silách takhle narychlo obsloužit všechny.
Možnost dovozu nabízím zcela zdarma a nakonec tak ušetříte Vy, a to na poštovném.
I každý kdo si přijel, dostal odemě vždy něco navíc jako kompenzaci.
Tu a tam zapomenu, tu a tam prostě musím nedobrovolně změnit původní trasu.
chápu Vaše rozhořčení, ale většinu dní z týdne jsem mimo ČR a vše řeším víceméně v neděli a v pondělí ve svém volném čase.
U každého, kdo se mi ozval, mám poznámku s tím co chce, město, kontakt a materiál mám pro něj odložený bokem.
Vesměs nabízím možnost dovozu (setkal jsem se osobně cca. s 9 lidmi z tohoto fóra) , ale občas prostě danou trasou nejedu, i když jsem původně měl.
Můžete se na mě zlobit, což chápu, ale není v mých silách takhle narychlo obsloužit všechny.
Možnost dovozu nabízím zcela zdarma a nakonec tak ušetříte Vy, a to na poštovném.
I každý kdo si přijel, dostal odemě vždy něco navíc jako kompenzaci.
Tu a tam zapomenu, tu a tam prostě musím nedobrovolně změnit původní trasu.