Kompy do dílny, řezací plotr, vysavač ,paměti,LCD monitor
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
19" LCD + M12x1,5 sada zaávitníků .... SZ
tak 19'' ka není a samotné závitníky nezajímavé kvuli ceny za poštu (jsou to vydřiduši ta česká pošta) takže pouštím závitníky dál. Poslal sem SZ omlouvám se za blokování závitníků
tak 19'' ka není a samotné závitníky nezajímavé kvuli ceny za poštu (jsou to vydřiduši ta česká pošta) takže pouštím závitníky dál. Poslal sem SZ omlouvám se za blokování závitníků
Naposledy upravil(a) RKal dne 23. 6. 2015, 9:55, celkem upraveno 1 x.
Nevzdávej nikdy nic. člověk nemá umřít úplně blbý se říká u nás, to snad víš, ne? A jedem plešatý z východu říkal něco o učení taky....kutil_tim píše: Další študium spolu s kalíškama by mě mohlo přetížit Flešpaměť
navíc už možná tento typ měřáku už nikdy neuvidím zítra bude na cestě k novému páníčkovi.
To by měly být frézičky do nástavce k vrtačce, co kdysi vyráběli ve Zbrojovce Vsetín v dnešním Stimzetu. Alespoň mně to tak připadá. Někde v šuplíku bych měl mít taky nějaké. Dnes už to hledat nebudu , ale je to do dřeva jako byly všechny ostatní (úhlové, rádiusové, pilky a co já vím jaké ještě). Svého času to prý šlo celkem na odbyt, takže třeba to má někdo i z fóra.
Ahoj,
na těch tvých fotkách vidím frézařské trny patrně s Morse kuželem - vypadá to tak na MK4.
Je tam jak do horizontu, tak do vertikální hlavy.
Můžeš mi napsat, co je to velikost a do mého rozhodnutí si je zamluvit?
Díky,
Milan
na těch tvých fotkách vidím frézařské trny patrně s Morse kuželem - vypadá to tak na MK4.
Je tam jak do horizontu, tak do vertikální hlavy.
Můžeš mi napsat, co je to velikost a do mého rozhodnutí si je zamluvit?
Díky,
Milan