Ahoj,
nemáte někdo odřezek litiny ze kterého by se dalo vyfrézovat pravítko 20 x 50 x 600 mm?
Předem díky za nabídku. Vláďa
Odřezek litiny 20 x 50 x 600
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
http://www.litina.info/kategorie.php?Id ... Category=1" onclick="window.open(this.href);return false;
kolem 55Kč/kg
kolem 55Kč/kg
Ahoj,
díky za odkaz. Tam jsem to zkoušel a ten proužek litiny (hrubý odlitek) přijde na 700 Kč a to nejsem ochoten za to dát. Alespoň zatím ne.
Dívám se po kovošrotech ale nejsou tam momentálně ani žádné kanály ani nic litinového.
Tak jsem to znovu zkusil tady - třeba se někomu doma kousek válí.
Ale v každém případě díky. Vláďa
díky za odkaz. Tam jsem to zkoušel a ten proužek litiny (hrubý odlitek) přijde na 700 Kč a to nejsem ochoten za to dát. Alespoň zatím ne.
Dívám se po kovošrotech ale nejsou tam momentálně ani žádné kanály ani nic litinového.

Tak jsem to znovu zkusil tady - třeba se někomu doma kousek válí.
Ale v každém případě díky. Vláďa
No 20x50x600 mi zrovna jako odpad (odřezek) nepřijde... jak píše kolega Robokop, projeď si kovošroty, ale já na rozdíl od něj si troufnu tvrdit, že tam nic vhodného nenajdeš a že nákup novýho kusu je ve finále levnější varianta než přefrézovávat nějaký kus co tam možná seženeš.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Stary plotovy sloupky maji rozmery cca 50x50
Kdyz to sikovne prerazis abys neplatil co nevyuzijes tak by to mohlo vyjit ale ten postreh s tim prefrezovanim a celkovou ekonomikou akce stoji za zvazeni
ja mel ve srote vetsinou desnou kliku na rozmery
Kdyz to sikovne prerazis abys neplatil co nevyuzijes tak by to mohlo vyjit ale ten postreh s tim prefrezovanim a celkovou ekonomikou akce stoji za zvazeni
ja mel ve srote vetsinou desnou kliku na rozmery
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
nechci tu slevu zadarmo
nehledej jak sehnat nesehnatelný.Dostal jsem kulatinu šedou litinu a je mi skoro na ho..no protože co 10cm to jiná tvrdost a stím se nedá pracovat tak jedině vyžíhat ,když to spočítám tak je levnější koupit žíhanou a nic neřešit .Že seženeš zrovna ten kousek co sháníš a ještě vyžíhanej je asi blbost .Kolegovi říkám když to nechceš udělat pořádně tak se na to vys..r a běž na náměstí prodávat ponožky 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;