hledal jsem alternativu k POM-C, něco pevnějšího, dobře obrobitelného a narazil na tento materiál. (není skladem, tj. vozí jej z DE po kousku a proto asi i ta cena)
katalogový list POM-C
katalogový list Tecatron GF40
dostupný v kulatině a deskách - jak jinak
výrazně pevnější materiál, nenasákavý ... s použitím i pro - přesnou mechaniku
jediná stinná stránka asi bude cena. Dle orientační nabídky víc jak 4 000,- / kg (nebo 700,- / dm3)
Tecatron GF40 - kvalitní drahý plast
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavéchb píše: výrazně pevnější materiál, nenasákavý ... s použitím i pro - přesnou mechaniku
jediná stinná stránka asi bude cena. Dle orientační nabídky víc jak 4 000,- / kg (nebo 700,- / dm3)

Já teď budu dělat jednu zakázku, objednával sem na to Zedex ZX-100K se kterým už jsem párkrát dělal, tam vychází 1dm3 na nějakých 900kč bez dph

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Dle orientační nabídky víc jak 4 000,- / kg (nebo 700,- / dm3)
no tohle docela nesedí to by to muselo mít hustotu 175kg/m3 ... POM-C má někde kolem 1100-1200kg/m3 tak ten zázrak na tom bude asi dost podobně, takže ta cena (jedna z nich) bude ustřelená..
no tohle docela nesedí to by to muselo mít hustotu 175kg/m3 ... POM-C má někde kolem 1100-1200kg/m3 tak ten zázrak na tom bude asi dost podobně, takže ta cena (jedna z nich) bude ustřelená..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
pravda - upadla jedna "0" -> 6000,- / dm3 (bez DPH)
existuje asi o 10% dražší materiál a místo skla je tam uhlík ... poptal jsem cenu malého vzorku, tedy cena je víceméně orientační (dost vysoká na to, aby se to kupovalo bez předchozího dohadování o ceně)
existuje asi o 10% dražší materiál a místo skla je tam uhlík ... poptal jsem cenu malého vzorku, tedy cena je víceméně orientační (dost vysoká na to, aby se to kupovalo bez předchozího dohadování o ceně)
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů