prodám za 500 Kč či jinou dohodou alarm tak jak je na foto... K jeho funkčnosti - když nic, tak alespoň poslouží jeho epesní železná krabice (28*30*8 cm) do dílny na zeď k jiným všemožným účelům a klávesnice budou na hraní pro děcka :c) - Alarm mi donesl kamarád, že je od jeho tchána, kterému se podařilo do některé z komponent nalít vodu nebo barvu nebo se na něj vyčůral sousedovic kokršpaněl nebo co já vím co se semlelo (kamarád sám pořádně nevěděl co a do které z těch tří částí nateklo). Prostě jedna z částí byla zasažena pohromou a vyřadila tak celý systém jako funkční celek. Jelikož na tom není kamarádovic tchán špatně finančně, šel cestou nejmenšího odporu a opravu řešil výměnou komplet systému ... Jak jsem již psal, zda je chyba v některé z klávesnic nebo v centrále netuším, zrovna tak nevim, co se pokazilo (okometricky bych řekl, že chyba bude ve vlastní krabici, zapojovat se mě to nechce)...Jisté je, že ten zbytek co není pokažen, by měl být v pohodě :c))...je k tomu i něco schémat, CD...čidla nejsou, ta zůstala na místě a připojila se na nový alarm...uvnitř napsáno Typ- Variant alfa. Pokud by se někdo chtěl realizovat v oboru bastlení, přeměřit si to, případně využít některou část ... je mě to zatím líto vybrakovat a zachovat jen tu krabici... ideálně osobní předání Brno, Praha, Bratislava, Boskovice.