Rád bych koupil CNC frézku velikostně asi jako Optimum BF20L Vario včetně řízení prostě funkční komplet nabídnete něco ?
Cenově do 50 tis
Díky Stepan
CNC frézka nákup
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že máš smysl pro humor, už jsem se tohle léto začínal nudit
.... hodně štěstí v kovošrotu. 

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověď ale, dělej hlupáka z někoho jiného třeba doma z manželky. Já se slušně zeptal tak nevidím důvod proč by jsi měl někoho urážet.Engineer píše:Je vidět, že máš smysl pro humor, už jsem se tohle léto začínal nudit.... hodně štěstí v kovošrotu.
Kdo neví tak se zeptá a očekává trochu slušnosti ale, jak vidím tady jsem se spletl ty budeš mistr světa amoleta.
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že poptávka je naprosto jasná!!! Postačí napsat ano mám nabídku ale cena je atd. A ne z někoho dělat hlupáka to my opravdu vadí.
Hned vedle je zesměšňování prodejce a ceny zakazaný, tady je to košer? Navíc tu byla nabídka, která zadání splňuje, za 45..robokop píše:No myslim ze ta poptavka neni uplne realna tudiz se ta reakce dala cekat.
zkus 2x takovou cenu mozna uz budes mit sanci
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Trochu slušnosti a rozumu by prospělo ale, to bude asi tim sluncem. Díky za nabídky už, jsem koupil ale, rozhodně ne tady !!!
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info zajímavé informaceThomeeque píše:http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t ... um#p177209
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Klasika místní inteligence přispět za každou cenu !!!Mex píše:Tos nám neměl dělat.skodamotor píše:už, jsem koupil ale, rozhodně ne tady !!!
My teď budem smutní.
Tak ještě jedno mam nakoupeno děkuji za vaší ne pomoc.
No tak to vidíš. A to jsem ti chtěl udělat radost.skodamotor píše:Klasika místní inteligence přispět za každou cenu !!!
Přece pokud napíšeš, žes to koupil, ale rozhodně ne tady, a ještě přidáš 3 vykříčníky, tak to píšeš proto, aby nám ostatním bylo líto, že jsme nevzali tvůj zájem dostatečně vážně, a tak jsi nás za to vytrestal.
Tak jsme to dělali už ve školce, jen jsme ještě neuměli ty vykřičníky, tak jsme místo toho používali citoslovce "heč".
S tím přispíváním za kažou cenu máš samozřejmě pravdu. Honím totiž počet příspěvků. Když jich budu mít 5000, tak se mi robokop vlastnoručně podepíše do památníčku.