překvapivě v sekci "Kde nás najdete" a taky tam píšou " Zde jsou naše prodejny, neváhejte nás kontaktovat"

Jo jo, Valentu jsem zmiňoval.testone píše:závitovky vyrábějí tady
http://www.valentazt.cz/zavitove-tyce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zkus je poptat
vzhledem k tomu, že pro běžné stavební aplikace pro které jsou ZT určeny se jemná stoupání (to Tvoje 10x1)
nepoužívají, na 99,9% to nikde v krámě neseženeš
to by musela být náhoda, že si to buď někdo nechal udělat na zakázku a zbylo mu, nebo to je nějaký omyl nebo nebo něco takového
Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct.Thomeeque píše:A kde je na tu sekci "Kde nás najdete" schovanej odkaz, v top menu ho nevidim? Ten web je hroznej, někdo vzal demo aplikaci a tak trochu jí upravil, původní demo obrázky nahoře, Sample Linky dole a mix angličtiny a češtiny jsou celkem pekloAbout us taky dobrý..
Ale no tak, Zbýňo. Tak trochu jsi na lapu machroval, že to tam nevidí, kdyby sis to odpustil, ani bych nepípZbýňa píše:Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct.
Radsi sedim chvili u kompu a pak radeji jedu vicemene najisto. Obcas se pruzkum vyplati ...elbarto píše:...Jen mi obcas prijde, ze lide daleko radeji sedi hodiny u compu nez aby zvedli zadek a nekam si zajeli....
Diky za nabidku, pripadne se zeptam, zda je jeste aktualni.elbarto píše:... obcas tam jezdim, pokud to budou mit (to uz si musis obvolat) vezmu ti to
Teďka fakt nevim jestli si ze mě utahuješ nebo nějak slovíčkaříš. Jestli ne, tak doporučuju prozkoumat pravý dolní roh na stránce z tvého odkazu.Thomeeque píše:Ale no tak, Zbýňo. Tak trochu jsi na lapu machroval, že to tam nevidí, kdyby sis to odpustil, ani bych nepípZbýňa píše:Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct.Btw. ten odkaz (na sekci "Kde nás najdete") jsem na hlavní stránce ani teď nenašel (a to jsem koukal i do zdrojáku).