Počítám, že to vyhodnotíš jako slovíčkaření, ale v pravym dolnim rohu vidim adresu, nikoliv odkaz na sekci "Kde nás najdete", který jsi sem postl a o kterym mluvim.. ten na tý stránce prostě neni, možná ti ho vrátil google nebo jsi se na něj dostal odjinud (nebo se nám každýmu ta stránka zobrazuje jinak) nebo nevim, to je jedno, nechme to být..Zbýňa píše: Teďka fakt nevim jestli si ze mě utahuješ nebo nějak slovíčkaříš. Jestli ne, tak doporučuju prozkoumat pravý dolní roh na stránce z tvého odkazu.
Koupě závitové tyče M10x1 v Praze - zná někdo obchod?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Pardon ,v levym dolnim. Tam u mě prostě je. Stránka se mi zobrazuje standartně bez chyb nebo abnormalit, proto jsem nechápal co tam nemůžete najít. Ale máš pravdu, nechme toho.Thomeeque píše:Počítám, že to vyhodnotíš jako slovíčkaření, ale v pravym dolnim rohu vidim adresu, nikoliv odkaz na sekci "Kde nás najdete", který jsi sem postl a o kterym mluvim.. ten na tý stránce prostě neni, možná ti ho vrátil google nebo jsi se na něj dostal odjinud (nebo se nám každýmu ta stránka zobrazuje jinak) nebo nevim, to je jedno, nechme to být..Zbýňa píše: Teďka fakt nevim jestli si ze mě utahuješ nebo nějak slovíčkaříš. Jestli ne, tak doporučuju prozkoumat pravý dolní roh na stránce z tvého odkazu.
- Francotirador
Já například. Levém dolním rohu obrazovy odkaz vidím také
Ale až po odrolování stránky dolů za pomoci myši

Ale až po odrolování stránky dolů za pomoci myši

soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
Já vidim todle (zřejmě mě to přepíná na jinou lokalizaci nebo čert ví):
už jsem to posílal Zbýňovi a on už mi poslal svůj screenshot (podobnej jako tvůj), leccos se tim vysvělilo
T.
už jsem to posílal Zbýňovi a on už mi poslal svůj screenshot (podobnej jako tvůj), leccos se tim vysvělilo

T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- Francotirador
Nainstaluj si českou verzi prohlížeče, místo té anglické a bude to dobrý

soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
Ale bohuzel na stejne silnici a co nekteri motorkari predvadeji, to si zaslouzi plne nalozenou tatru v protismeru - ta to ani nepozna ...elbarto píše:P.S. Pokud nejezdis, tak to nema smysl resit ses proste na jine lodi hi,hi,hi
Ale nic, slepy hluchemu ten rozdil nevysvetli

Kdybys pohledal, tak už ji máš dneska doma:lapa píše:Zdravím vespolek,
kupoval někdo z vás závitovou tyč M10x1 (jedno jakou - obyčejná, nerez, pevnostní - pokud se vůbec takové verze dělají) někde přímo v Praze "přes pult" - přijdu, mají skladem, zaplatím, odejdu (samozřejmě i s tyčí)?
Já bohužel na webu žádný zdroj neobjevil.
Díky.
LaPa
http://www.valentazt.cz/zavitove-tyce-m ... jakost-8-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdybys procetl cele vlakno, tak vidis, ze pisu o prodejne v Praze (ale soucasne vidim, ze primo citujes muj prispevek o Praze, tak jsem ze smyslu tve odpovedi ponekud zmaten) , a ze o Valentovi vim (ale proste neni v Praze, tak "nespadal do scope" tohoto vlakna) ...oshurty píše:Kdybys pohledal, tak už ji máš dneska doma:lapa píše:Zdravím vespolek,
kupoval někdo z vás závitovou tyč M10x1 (jedno jakou - obyčejná, nerez, pevnostní - pokud se vůbec takové verze dělají) někde přímo v Praze "přes pult" - přijdu, mají skladem, zaplatím, odejdu (samozřejmě i s tyčí)?
Já bohužel na webu žádný zdroj neobjevil.
Díky.
LaPa
http://www.valentazt.cz/zavitove-tyce-m ... jakost-8-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale jinak diky za podnet