Potřeboval jsem doplnit zásoby driverů TB6560, tak jsem si je objednal na ebay.
Dneska mi po měsíci a 14ti dnech přišel balíček. 3 vypadají vzhledově OK, ty zbývající kato:
Vůbec nevím co si o tom myslet?
Dneší zásilka z ebay
Moderátor: sysel
Posta muze sice za hodne pruseru, ale v tomto je vyjimecne nevinne. Pekny upecenky, to je docela velka drzost. V ramci nakupu na ebay kupuju nejcasteji na ebay.de a musim to zaklepat zatim zadny podvodnik. Snazim se kupuvat od lidi co maji prodeje a super hodnoceni. Otazkou spis je zda ti stoji komunikace s ebay za tu namahu pro par korun. I kdyz podobny podvodnik jiste zaslouzi za usiska 
Ted mi cicnan prihodil na vec za 750ecek a potom skuhral nad drahym postovnym. Nejsem hrot, tak jsem to bez nejake stiznosti stornoval.

Ted mi cicnan prihodil na vec za 750ecek a potom skuhral nad drahym postovnym. Nejsem hrot, tak jsem to bez nejake stiznosti stornoval.
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Celkem jich bylo 5, jeden je ze zadu sežraný, druhý takhle vyhořelý.
http://www.ebay.com/usr/polida2008?_trk ... 7675.l2559" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.com/usr/polida2008?_trk ... 7675.l2559" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen nepodstatné info: od polidy jsem toho bral už docela dost, a vždycky dobré.
Takže jsi měl asi fakt smůlu.
Naštěstí je to za pár kaček.
Kdybys měl krizi, tak pár TB6560 mám volných, mohl bych Ti je vzít i do Lomnice. A Ty bys mi je pak zase někdy příležitostně vrátil.
Takže jsi měl asi fakt smůlu.
Naštěstí je to za pár kaček.
Kdybys měl krizi, tak pár TB6560 mám volných, mohl bych Ti je vzít i do Lomnice. A Ty bys mi je pak zase někdy příležitostně vrátil.
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za nabídku. Není to krize, kupoval jsem to spíše do zásoby.
Reklamaci jsem rozjel kvůli opožděnému dodání, tak jsem to jen přesměroval k dodání špatných kusů. Uvidí se jak to dopadne. Hrotit to nějak extra nehodlám, jen mě zarazilo, jak je možné že se do té zásilky dostaly takovéhle evidentně špatné kusy.
Reklamaci jsem rozjel kvůli opožděnému dodání, tak jsem to jen přesměroval k dodání špatných kusů. Uvidí se jak to dopadne. Hrotit to nějak extra nehodlám, jen mě zarazilo, jak je možné že se do té zásilky dostaly takovéhle evidentně špatné kusy.
Poslednu objednavku cez ebay som riesil progres pruziny pre motorku.
Z rozcarovanim som zistil ze namiesto prednych som dostal zadnu a este k tomu na iny model.
Obratom som vyrozumel predavajuceho /american/ ktory zistil ako sa veci maju, ospravedlnil sa a zaslal to co som si objednaval.
Tu zadnu ani nechcel a na predne nam dal este zlavu aby sme si poriesili 2x clo.
ebay nieje bazos atd... je to tvrdy kseft s garanciou.
Z rozcarovanim som zistil ze namiesto prednych som dostal zadnu a este k tomu na iny model.
Obratom som vyrozumel predavajuceho /american/ ktory zistil ako sa veci maju, ospravedlnil sa a zaslal to co som si objednaval.
Tu zadnu ani nechcel a na predne nam dal este zlavu aby sme si poriesili 2x clo.
ebay nieje bazos atd... je to tvrdy kseft s garanciou.