TK fréza 16 mm - stopka.
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Neválí se někomu doma stopka z ulomené tk frézy 16 mm, popřípadě uštíplá, tupá nebo jinak znehodnocená fréza. Délka min 35 mm s nepoškozeným povrchem. Za přátelský peníz.
Naposledy upravil(a) trnkav dne 30. 11. 2016, 10:05, celkem upraveno 2 x.
MN 80, R 12, Mazak QT8, VR2, V20, LR2, UME 200-2x, KV-250,
jak dlouhá?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
když si pro ni přijedeš
poštu nesnáším..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že jsem tymovej hráč,napiš mi adresu.
Zasmal jsem se příspěvku za cenu Kovošrotu:-) Ano v kovaku je 400/kg, ale v dnešním světě mě zahřeje víc dobrej pocit.
Zasmal jsem se příspěvku za cenu Kovošrotu:-) Ano v kovaku je 400/kg, ale v dnešním světě mě zahřeje víc dobrej pocit.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Tak v tom týmu,by jsi mi mohl nějaké věci za dobrý pocit vyrobitpiskoteek píše:Vzhledem k tomu, že jsem tymovej hráč,napiš mi adresu.