matygol píše:... já na ní dělat v prvních měsících nebudu, zametat kolem ní budu
Čau, vsadil bych se, že budeš a nic na tom není, začne to tak, že táta si bude potřebovat odskočit a hele mladej, tady to pohlídej, kdyby něco tady je stopka, tady tím zamotej, když budeš potřebovat nahoru, tímhle ... atd. atd. plus nějaká videa a čtení a za chvíli frézuješ, doporučuji nějakou učebnici pro učně obraběče, příp. strojní zámečníky jako je Technologie obrábění a pod. - to ti nedá, jestli jsi normální zvědavej chlap a hlavně když dodržíš bezpečnost, nebudeš moc sahat na rychloposuv a jemně s citem začneš, tak tě to bude ještě bavit

A ke kšeftu: Inzerovat, Inzerovat, Inzerovat - pamatuješ ne ještě to rčení Henriho Forda: "I kdybych měl poslední dolar, dám ho do reklamy." - čoveče a vyplatilo se mu to

Ne fakt, to je základ, místní noviny, regionální noviny, reg. rádio, s letáčkem objet firmy (lidi v nákupu) kolem, nějaké sexy www stránky, ne něco chcíplýho s Times New Roman písmem a pěti obrázky jak všichni

no a nabídky pak dělat obratem, ne za dva dny, nebo týden jako ti směšní strejdové v post-komo fabrikách dneska. Tak začít, a pak si udržet solidní zákazníky a filtrovat si nové (filtrování myslím vysírky a zdrama-drahé, okamžitě je pošli do haj..lu - okamžitě, fakt se nevyplatí a berou hodně elánu, časem je odlišíš na první pohled), ale pustíš se pak do kolotoče termínů a cen, dělám v tom celý život (nákup a zadávání konstrukcí a obrábění na větší stroje, stejně tak obchodník "s mosty"

kdysi Hutní montáže, a.s.) a začíná se mi to trochu přejídat, postavil jsem si doma CNCo a hledám, jak psali kluci "svůj výrobek", protože si taky myslím, že je to jediná klidná cesta. Nějaké prototypy už proběhli, ale ne, nemám zatím, najdu to pak na AliExpresu za 30% ceny (to je teď ale můj problém

) .. tobě přeji, ať se vám to povede a pamatuj hlavní a největší radu: "Komu se nelení, tomu se zelení." to je fakt nej., kdo sedí na zadku a vymýšlí důvody proč to nejde, nikdy nic nedokáže a naopak ...