Přeprava Praha - Sušice, okr Klatovy - Ukončeno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zamčeno
aleshonsa

8. 9. 2015, 2:34

Ahoj,
připravuji přepravu gravírovací frézky ze Sušice okres Klatovy (PSČ 342 01). Přeprava proběhne v horizontu následujícího jednoho až dvou týdnů. Cenu přepravy odhaduju na cca 4 500,- CZK jestliže přepravce pojeden tam a zpět jen kvůli této frézce. Nicméně v případě, že by se podařilo sehnat nějaké vytížení, bude cena samozřejmě nižší. Přepravní prostor vozu má cca 4x2m (ve skutečnosti je to o kousek více, udávám to raději s rezervou) a nosnou kapacitu cca 1t. Vůz je vybaven hydraulickým čelem o nosnosti 0,5t. V současné době přichází v úvahu tyto možnosti:
- Přeprava na trase z Prahy do Sušice. To už možná ale přepravní firmy vytížila nákladem do Plzně. Ale zatím nemam nic potvrzené.
- Přeprava na trase ze Sušice do Prahy. V současné době je volný prostor pro náklad cca 2x2m a o hmotnosti do 0,5t. Zbytek už zabrala moje frézka.
O cenu přepravy bychom se pak spravedlivě rozdělili (popravdě nevím jaké jsou zvyklosti - jeden klíč mě napadá na základě ujetých km kvůli danému nákladu). Z toho důvodu nejsem teď schopen bez znalosti, jaké bude vytížení stanovit konkrétní cenu za km nebo kg nákladu.

Kdo byste měl tedy zájem něco převážet tak se mi hlaste. V této fázi to berte zatím jen jako nezávaznou informativní nabídku, nic neslibuju. Celá akce je především v režii přepravní firmy, která se samozřejmě pokouší taky vytížení sehnat. Tj. může se stát, že požadovanou kapacitu už budou mít třeba vytíženou nějakým jejich jiným zákazníkem. Proto mi dejte vědět co nejdříve, aby se v případě vážného zájmu kapacita zablokovala.

Díky
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
aleshonsa

12. 9. 2015, 12:47

Update:
Cestu tam mam vytíženou nákladem do Plzně. Auto pojede 14.9. a večer se vrací do Prahy. Ještě by tedy šlo vytížit náklad do Prahy, pokud by se to podařilo organizačně. Aktuální cena je cca 3 500,- a je v tom cesta z Plzně do Sušice, cesta s nákladem ze Sušice do Prahy do depa a pak druhý den cesta z depa ke mně do dílny včetně složení.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
elbarto

12. 9. 2015, 11:45

... kdo je vekem nasich rocniku mozna zna Sverakuv film 1978 kulovy blesk :-) tohle vypada na podobne manevry hi,hi.
aleshonsa

14. 9. 2015, 1:04

Tak snad to dnes paní Jechová nějak nezkoplikuje :)
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
aleshonsa

16. 9. 2015, 3:12

Vyřízeno - převoz proběhl.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
lapa
medaile za lepsi forum

16. 9. 2015, 5:28

aleshonsa píše:Vyřízeno - převoz proběhl.
Ahoj,
jenom pro zpřehlednění ostatním doporučuji do názvu tématu přidat něco jako VYŘÍZENO, NEAKTUÁLNÍ nebo podobně :-).
aleshonsa

16. 9. 2015, 5:31

To bych klidně i udělal, jenomže nadpis mi už nejde editovat.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
lapa
medaile za lepsi forum

16. 9. 2015, 6:51

aleshonsa píše:To bych klidně i udělal, jenomže nadpis mi už nejde editovat.
Hmm, máš pravdu, nejde (zkoušel jsem teď na vlastním vláknu).
Dřív to myslím šlo na prvním příspěvku (tom zakládacím daného vlákna), proto jsem si dovolil to navrhnout :-). Asi nějaký upgrade.
Tož sorry :-).
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 9. 2015, 2:42

Proto je tady administrátor a tato diskuse je moderovaná :)
Per aspera ad astra
Zamčeno

Zpět na „Prodej“