Zdravim,
nevíte někdo jak moc a v čem je omezené demo programu Mastercam. Na svých stránkách píšou, že je zcela použitelné se všemi funkcemi jako plná verze. To mi přijde trochu neuvěřitelný. Nevíte v čem je demo omezený.
Na svých stránkách ho nabízí, že ho pošlou.
Demo Mastercam
Stiahol som si MasterCam X2 s oficialnej stranky www.mastercam.com v domnnenke ze to bude asi DEMO a ono to ani nejde spustit ked spustim napise chybu ze "No SIM found" Myslim ze to SIM je nieco ako registracne cislo . Co stym mam urobit aby stoho bolo demo?
Jak jsem vyzjistil demo mastercamu se dá objednat na stránkách www.mastercam.cz Ochotně mi ho poslali asi do čtyři dnů, co jsem jim poslal mail s adresou. Omezeny je v tom, ze nejdou ukládat upraveny soubory a generovat nc kod. Jinak tam funguje prej všechno jako v plný verzy.
To co se dá stáhnout na stránkách www.mastercam.com je plná verze, který je potřeba hardwarový klíč. S toho demo neuděláš. To jde leda objednat u místního prodejce.
Zdravim
To co se dá stáhnout na stránkách www.mastercam.com je plná verze, který je potřeba hardwarový klíč. S toho demo neuděláš. To jde leda objednat u místního prodejce.
Zdravim
Jsi jeden z mala lidi,ktery chce z plne verze udelat demo.Zajimave... 

stacila by aj ta plna ale, ked nejde ani ta 

Mastercam má dvě možnosti odzkoušení: demo, které je možné si ztáhnout z www.mastercam.com, nebo napsat prodejci obchod@sonetech.cz, které je omezené, že nejde generovat NC kód a další klasické omezení ( ukládání atd), nebo druhá možnost zažádat o testovací verzi, která je plná na omezenou dobu. Toto taktéž na obchod@sonetech.cz. Mastercam od SONETECHu je i v češtině.