Já zase už víc jak 25 let na kytaru hraju, emulací jsem za tu dobu viděl, slyšel a vyzkoušel docela hodně a podle mě to stejně nehraje. A asi nebudu sám, protože přes to nikdo, kdo za něco stojí, nehraje. Btw. jak přesně probíhalo to porovnávání průběhů na výstupech, můžeš mi to popsat?Bendzo píše:![]()
uz skoro 10 rokov robim zvukara v divadle... presiel som si kopec priestorov a aparatur na zajazdoch a akciach, akusticke aj elektricke nastroje. moje poznatky su prevazne prakticke, moc sa teorii akustiky nevenujem, nemam nato cas, ale nenecham sa ovladat pocitmi... venujem sa designu elektroniky, co je vlastne moje normalne zamestnanie, takze dam skorej na fakty, fakt je pre mna napr. priebeh namerany na vystupe zosiku, ked je tento priebeh prakticky totozny u lampoveho a solid state zosiku, ktory vie lampovy zvuk napodobnit, hraju podla mna rovnako, aj napriek tomu ze lampy u niektorych vyvolavaju ten nezamenitelny hrejivy pocit
Raspberry:
Moderátor: sysel
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino