Nejlevnejsi Cam
- pimpel.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zaleží na tom co je pro Vás ještě použitelné. Ale velice dobrou alternativou může být Esprit www.pimpel.czprichy píše:Jaky nejlevnejsi Cam, ktery by byl jeste pouzitelny pro 3D jste kde "potkali"?
(dobre by bylo horizontalni hrubovani, horizontalni frezovani a planarni frezovani s moznosti "planyrovat" pouze neco)
www.dptechnology.com
který ač užívá profi technologie, tak tlačí cenu na minimum...
Rád předvedu pokud se ozvete.
Hodně os, jedn adresa: www.pimpel.cz
Firemní filozofie: <i>Dodat zákazníkům kompletní IT technologie ve spojení s technologiemi strojírenskými.</i>
Firemní filozofie: <i>Dodat zákazníkům kompletní IT technologie ve spojení s technologiemi strojírenskými.</i>
VisualMill,resp. Rhinocam pouzivam a nikdy chybu neudelal,ale ma spoustu jinych nedostatku,ktere zneprijemnuji zivot.Nicmene je intuitivni a da se v nem udelat dost veci.
Testoval jsem chvili i SprutCam,nez mi preslala fungovat licence a jevi se dost dobre.Bohuzel na poradne otestovani CAMu to chce ponekud delsi dobu, takze zatim doporucit nemuzu.
Testoval jsem chvili i SprutCam,nez mi preslala fungovat licence a jevi se dost dobre.Bohuzel na poradne otestovani CAMu to chce ponekud delsi dobu, takze zatim doporucit nemuzu.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
chmm, ja to hadal na nejaky problem v masine ale po kontrole dat v simulatoru tam byla cara napric hotovym obrobkem
fakt netusim kde se vzala
jediny mozno zdroj cam
fakt netusim kde se vzala
jediny mozno zdroj cam
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
zaujala mne nova cena visualmillu, 999$ uz je hodne dobre, jsem zvedavej, jestli ho nekdo prodava u nas a za kolik
zapomel jsem vlozit link
http://www.mecsoft.com/Mec/Store/store.shtml
zapomel jsem vlozit link
http://www.mecsoft.com/Mec/Store/store.shtml
Prichy
Prichy
Snad jenom tolik, že politikou výrobce je 1USD = 1EUR, bohužel. Je to stejné jako u Rhina, které stojí v Evropě €995 a u USA $995... Účastnil jsem se na toto téma nekonečných debat s McNeelem, ale výsledek je setrvání současného stavu.
Pif: aaaa to vypada, ze jsme primo u zdroje ze? Pokud se nemylim a mluvim s p. Slaninou.
To je jejich politika opravdu silena, ale nakonec oni si vyhazuji penize z kapsy......byl by to totiz (kdyby se pocital normalni kurz) bezkonkurence nejlevnejsi nastroj pouzitelny pro 3D.
To je jejich politika opravdu silena, ale nakonec oni si vyhazuji penize z kapsy......byl by to totiz (kdyby se pocital normalni kurz) bezkonkurence nejlevnejsi nastroj pouzitelny pro 3D.

Prichy
prichy: ano, jsem to já 
Bohužel, co s tím naděláme. I když na druhou stranu, i současná cena Rhina vyvolává v mnoha lidech nedůvěru, co to vůbec za tyhle peníze může umět... a co teprve kdyby stál 18 tisíc...
Sám jsem minulý týden koukal, když jsem přišel na funkce pro opravu velkých děr v STL sítích pro obrábění a rapid prototyping, o tom jsem ani neměl tušení 

Bohužel, co s tím naděláme. I když na druhou stranu, i současná cena Rhina vyvolává v mnoha lidech nedůvěru, co to vůbec za tyhle peníze může umět... a co teprve kdyby stál 18 tisíc...

Pif: a nebo to clovek muze vzit obracene, ze by to krasne vyplnilo diru na trhu, pro nas, kdo se zabiva temito vecmi napr. na krouzku doma apod. zkratka pro hobby ucely. Je to o uhlu pohledu.
Kazdopadne bylo dobre, ze to tu zaznelo, snad jako malinka odezva od zakazniku nebo budoucich zakazniku.
(osobne mam od vas rhino4 a pro moje ucely naprosto vyhovujici)
Kazdopadne bylo dobre, ze to tu zaznelo, snad jako malinka odezva od zakazniku nebo budoucich zakazniku.
(osobne mam od vas rhino4 a pro moje ucely naprosto vyhovujici)
Prichy
Jak donutim simulator ve sprutCamu aby osa Z měla nulu nahoře Z-1000Pupak píše:VisualMill,resp. Rhinocam pouzivam a nikdy chybu neudelal,ale ma spoustu jinych nedostatku,ktere zneprijemnuji zivot.Nicmene je intuitivni a da se v nem udelat dost veci.
dole?