P a r á d a!
Nože na malý soustruh
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Objednal jsem a mám za to, že platba se prodávajícímu ještě nestačila na účtu ani zviditelnit a už jsem vyzvedával balíček. Tedy je nutné také pochválit poštu... v době blížících se vánoc je to fofr
Mám potřebné, abych si mohl mezi svátky užít bastlení. Tak Picome, děkuju, jsem velmi spokojen.
P a r á d a!
P a r á d a!
To uz jsou zase vanoce?Lesozem píše:Objednal jsem a mám za to, že platba se prodávajícímu ještě nestačila na účtu ani zviditelnit a už jsem vyzvedával balíček. Tedy je nutné také pochválit poštu... v době blížících se vánoc je to fofrMám potřebné, abych si mohl mezi svátky užít bastlení. Tak Picome, děkuju, jsem velmi spokojen.
P a r á d a!
-
Borin
- Kontaktovat uživatele:
picom píše:upichovák 10x10 nebo12x12 šíře 1,5mm nebo 2mm
hloubka zápichu max. 15mm
držák cena 400 + destička oboustranná 1,5mm na ocel nebo neželezo , 2mm ocel nebo neželezo 100
Ahoj, jaké je označení plátků ???
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...