Jo, tak to nevím. Hledal jsem to také, ale nenašel. Tedy našel jsem různé vibrační motory, ale za příšerné ceny. Nakonec jsem si tento vibrátor objednal z USA. Není to žádnej zázrak, asi by bylo lepší koupit v bazaru nějakej motor a z toho to udělat.
Neslo by na to pouzit tohle http://www.monacor.cz/catalogue-product ... SubKtg=280 sice se to pouziva na jine veci ale ma to slusny frekvencni rozsah i vykon, cena taky neni nejsilenejsi. Dalo by se to dobre ridit (frekvence i amlituda)
EDIT: asi by se to nedalo pouzit jako na obr. o par prispevku vyse ale na formy na PB
2QNX: neuveritelne je to, ze v USA tato vec stoj zhruba 40$ ale tady nejmensi motorek na www.elektromotory.cz stoji 2000Kc...
zitra skusim navstivet bazar a kouknu co tam je.
2Mambo: zajimava vec, ale obavam se ze z toho nic nevyjde - 50w jeto proste nic. plus k tomu musi byt nejakej zesilovac.
ale jeto bejecna vec na uklidneni spatne sousedi. namontuj to na stenu nebo podlahu a cely barak nebude moc spat
ONO 50W se nezda moc ale ja si podobny delal doma z (pravdepodobne 4W) repro a zas tak slaby to neni Jestli je to RMS nebo PPMO to je otazka. Zesilovac neni az takovy problem diky tuzingu ktery srazil jejich ceny velmi dolu.
Když by to byl elektromotor, tak 50W na vibrátor není zase tak málo, ale u reprodukturu je 50W dost pochybná hodnota. Na menší odlitky by 50W stačilo. Pokud budete kupovat elektromotor, tak klidně vemte něco do 100W.
On to neni tak uplne reproduktor. Proste to vibruje podle zvuku co se do toho pousti a jakoby to simuluje bass reproduktor akorat mimo konstrukci na ktere je to pridelane neni nic citit
Naposledy upravil(a) Mambo dne 15. 11. 2008, 4:33, celkem upraveno 1 x.