Predám lineárne vedenia

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
milda87
Kontaktovat uživatele:

13. 10. 2015, 9:44

Ahoj,tak já bych je vzal tedy oba.

Kdyby byl Mex tak hodný,tak bych rád jeho pomoci také využil a ideálně se s ním pak srazil v Praze ,až pojede?
Šlo by?

Koruny markovi77 bych poslal taky převodem....

Díky Milda
Mex

13. 10. 2015, 9:59

milda87 píše:Ahoj,tak já bych je vzal tedy oba.
Kdyby byl Mex tak hodný,tak bych rád jeho pomoci také využil a ideálně se s ním pak srazil v Praze ,až pojede?
Šlo by?
Koruny markovi77 bych poslal taky převodem....
Díky Milda
Tak jo.
milda87
Kontaktovat uživatele:

13. 10. 2015, 10:36

Díky moc!!
Mex

15. 10. 2015, 8:50

Dneska jsem lineáry převzal. Vypadají hodně dobře, myslím, že packa udělal chybu, že cuknul.
Pokud by je jeden nebo druhý odběratel nechtěl, tak si je rád koupím já.
Prodejce zaslouží pochvalu - díky moc. :-)

Z trochu jiného soudku (asi by to patřilo spíš do vlákna Hospůdka): dlouho už jsem na Slovensku nebyl. Musím říct, že jízda autem byla pro mě docela kulturní šok.
Slovensko je země dvou tváří (silničních) - někde slušné cesty ala Evropa, ale jinde něco naprosto šíleného ala Mongolsko. Některé ty cesty musely být už za bolševika hodně rozbité, a od té doby na ně nikdo nesáhnul. Proti nim je i naše proslulá D1 něco jako leštěná granitová deska. A to jsem nejel po žádných okreskách.
Vypozoroval jsem závislost - čím blíž českým hranicím, tím je cesta horší. Směrem do vnitrozemí se to pak zlepšuje. Výjimkou je trochu cesta mezi českem a Žilinou, kterou si vydupali Hyunadai/Kia.
Po Česku jezdím dost, ale takové rozdíly v kvalitě u nás myslím nejsou, aspoň ne na cestách 1. tříd.
A kapitola sama pro sebe jsou jejich cestáři. Jsou to asi ještě větší hovada než u nás. Když čekat na semaforu, tak pořádně. Jednou 10 minut, to bylo jen zahřívací kolo. Podruhé pak 45 minut. Jenom průjezd obchvatem Martina mi trval přes hodinu.
Kdybych bydlel na Slovensku, chtěl bych vlastnit firmu na výrobu tlumičů.
lubik

17. 10. 2015, 3:23

My sme tu zvyknutý na kadečo, viac ako tie výtlky ma mrzia tie lineáry, od vedľa (BR) čo mi ušli, pár dní sa sem nepozriem a heď sa tu objaví niečo takmer ideálne (nie malé, nie veľké) takmer od suseda a vyfúnnu mi to bratia češi.......
karelsklo

17. 10. 2015, 8:11

No já určitě necuknu,přišlo mi to jako na zavolanou... :)

Jinak na Slovensko jezdím na dovču a nijak strašné mi to nepřipadá,spíš naopak.A když už od tématu tak musím doporučit penzion "pod Kriváňom" v Lipt Hrádku-Super cena ,kvalita a chování...A v okolí 30 km všechno na co si člověk vzpomene.
milda87
Kontaktovat uživatele:

17. 10. 2015, 9:09

Tak mě taky přišly jako na zavolanou,jak píšeš.
Příště jseš na řadě Ty! :D

Až Mexi budeš vyrážet někam na Prahu tak písni...

Díky Milda
Odpovědět

Zpět na „Prodej“