Resil a je fajn, ze uz se najsou dalsi lidi co nechteji svoji telku vystavovat. V casku je bohuzel stale vzity tento trend, umistit telku "at vsichni vidi, jak velkou plasmu mame" ...
Levne reseni je pouze stavba. Wurth cena cca 25 tis. bez dane za pohon, Blum jeste vic tam uz si presne cenu nepamatuju. Pohony pekne udelane od Blumu i Wurtha, naprosto tiche. Bohuzel ani v teto cenove relaci vubec neresi, sparovani na televizi. Rozmazleny zakaznik, ktery si muze dovolit pekne veci, nechce nikde lovit hromady ovladacu. Ocekaval bych rozhodne aplikaci na mobil u vetsiny znacek absolutni samozrejmost sparovanou s pohonem. Tohle jsem nakonec mel vymyslene v ramci vlastni android aplikace, kterou ovladam cely dum. Wurt nema dodnes nic to vim, zda Blum uz neco nedodelal nevim. Videl jsem treba u truhlare servo otevirani skrinek pro nejrozmazlenejsi zakazniky a funguje to naprosto dokonale. Ceny bohuzel Blumu primerene, navic tech modulu do bezne kuchyne jsou treba desitky. Majitel priblizi ruku pred dvrirka a servo je otevre. Zpet k telce. Pohon musi jet svizne a nahore zacit brzdit, aby neprastil do dorazu. Nikdo nechce cekat 2 minuty nez nejaky bastl vyjede, ocekava se svizny vyjezd s decentnim samozrejme bezhucnym zastavenim. Jinak se majitel misto "machrovani" docka posmechu. Nakonec jsem zjistil, ze zivot bez telky je klidnejsi a projet dal k ledu. Nemusim mit tedy obludu na zdi.
Zaver je, ze pokud se da skrinka dnes sehnat se vsim za 20k je to hodne levne reseni. Skrinky hotove co jsem videl od renomovanych firem, byly za podstatne jine penize. V necem podobnem za 20k celkem, ale tezko bude kovani od Blumu. Bez vyzkouseni bych do toho nejspis nesel. Navic bez vyreseni sparovani to bude jen dalsi starost staleho hledani nepekneho ovladace vysuvu

Elektrickou casti bych asi zacal na tvem miste. Potom zgooglit Alibabu, Aliexpess, atd a najit neco levneho hotoveho. Pokud budes vyrabet urco to sem dej, rad se podivam mistre