Heckler & Koch BA 20 CNC - 1150 EUR

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
martasg1
Sponzor fora

26. 10. 2015, 4:10

Zdravím vás,

kdyby měl někdo náhodou zájem o frézku Heckler & Koch BA 20 CNC tak mohu zprostředkovat prodej jedné takové z Německa.

Cena 1150 EUR bez dopravy. Dopravu odhaduju do 10 tis. Kč dle možností kupce nebo můžu pomoci zajistit za tuto cenu.

Nejsem překupník, ale osobně si od stejného prodejce beru CNC takže jsem od něj dostal více nabídek strojů a buď můžu nabídku co jsem dostal hodit do koše a nebo ji tady nabídnout... zvolil jsem cestu nabídky tady, protože se mi zdá zajímavá :) (než se dostane do spárů skutečného českého překupníka co cenu napálí)

Fotky jsem nestihl udělat, takže zatím mrkněte na netu na BA 20 CNC je spousta fotek. Fotky jsem si vyžádal teď telefonicky a dostanu je zítra na mail tak je sem pak dohodím.

Komentáře sem klidně sázejte i negativní - uvítám i kritiku daného stroje nebo ceny :) nejsem prodejce takže mě to netrápí a naopak můžeme zkusit o ceně diskutovat :)

Do SZ však pouze vážný zájemce.

(toto je druhý a poslední low-cost stroj, který tam byl, že mi byly předvedeny stroje za 65 tisíc EUR asi nemá cenu tady uvádět :))
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
ktp16

26. 10. 2015, 5:48

SZ
testone
Sponzor fora

26. 10. 2015, 5:55

Tak už jsi dostal rozum a místo toho šílenýho svařence, co jsme Ti rozmlouvali před cca měsícem jsi něco sehnal?
Gratuluju..
pak se pochlub
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
martasg1
Sponzor fora

27. 10. 2015, 12:34

Doprava do Ústí nad Labem cca +-8000 Kč a možnost vyložení a uskladnění (cca 100Kč na den) nebo možnost doplacení další cesty po ČR.

Doplňuji foto. Vzpomínám si, že vřeteno je tam MK30 a leželo tam pár upínačů (možná 10). Stoly to má dva pevné a vřeteno vykonává pohyb ve 3 osách. Závady neznám, stroj není pod proudem.

Takže cena s koplet dopravou do ČR je cca 40 tisíc Kč plus něco málo za dopravu po ČR.
Přílohy
image8.JPG
image4.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image5.JPG
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2015, 2:37

Pekne,
Chtel bych videt jak za ty prachy svaris svarence, zihas, nechas obrobit, shanis nekde vysrotovany lineary a srouby a pohony.
Myslim ze jsi zvolil dobrou cestu a s vysledkem budes spokojeny a jeste to bude za velmi malo penez
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
RaS

27. 10. 2015, 2:38

takovejhle velkejch mašin je mraky za hubičku.. ale malý potvůrky nejsou..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
martasg1
Sponzor fora

27. 10. 2015, 2:41

robokop píše:Pekne,
Chtel bych videt jak za ty prachy svaris svarence, zihas, nechas obrobit, shanis nekde vysrotovany lineary a srouby a pohony.
Myslim ze jsi zvolil dobrou cestu a s vysledkem budes spokojeny a jeste to bude za velmi malo penez
Jojo máš pravdu, ale tohle je nabídka pro ostatní - já beru jiný stroj a ten je několikrát dražší :)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2015, 2:47

Uz jsem zase mimo
To je tim jak pisu z mobilu tak to mam vytrzene z kontextu
Ale plati i pro jine
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
martasg1
Sponzor fora

9. 11. 2015, 12:27

Ahoj, dobrý den,
ruším tento prodej. Stroj si vezmu od Němce pro sebe.

Potenciálním zájemcům se tímto omlouvám.
lubos
Sponzor fora

9. 11. 2015, 12:41

Takže na to Hurco prdíš?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
martasg1
Sponzor fora

9. 11. 2015, 1:36

Beru oba stroje Hurco BMC 25 a HK BA 20.
A pokud se mi podaří prodat komponenty co mám doma tak beru ještě jeden ale funkční CNC stroj od jinud.
Asi jsem se zbláznil :)

Až budu v Německu tam zkusím zahejbat s tím Maho 700 a popovídat si ještě o ceně a možné závadě. Kdyby to někoho dál zajímalo.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“