nastrojova bruska
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Příslušenství k tomu není muzu k tomu nabídnout něco z bn102ky ale to je zvlášť. Přidávám pár fotek jak jsem to ted vyfotil je to od spon ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Jéé to je pěkný lego v rozsypu
a i tak hezky barevný...
Nějak z toho nedokážu identifikovat lože, upínací vřeteno a koníka... to tam asi už není?

Nějak z toho nedokážu identifikovat lože, upínací vřeteno a koníka... to tam asi už není?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
ještě k tomu chybí vyfocenej vlastní stůl a pár detailů.. celková váha cca 500kg .. sloup osy Z chodí kluzně v litinové desce přišroubované přímo na základnu.. po vysunutí se dá zaaretovat.. na sloupu je umístěný vřeteník který se dá otáčet a naklápět .. osa Y chodí v rybině s trapézovým šroubem rozsah cca 200 a na tom je základna stolu který chodí po hřebenu na valivém vedení.. stůl má cca 180x500mm rozsah v ose X cca 500.. v základně je umístěna nádoba na chlazení s čerpadlem..
takže má někdo vážný zájem? detaily převozu vyřešíme přes SZ..
takže má někdo vážný zájem? detaily převozu vyřešíme přes SZ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
je to v rozsypu protože se to stěhovalo a hlavně chtěl jsem to přestavět na CNC brusku
, koník k tomu je ale vlastní upínací vřeteník ne.. příslušenství žádné..

To je škoda, že k tomu není jedna z nejdůležitějších částí, jinak je to pecka cena! Jde to nějak nahradit? Kam se poděla?
Hihi promiň mi to vtipkování dneska, ale ještě jedna hláška v souvislosti mě napadla: operace se zdařila - pacient zemřel...
Rozmontováno na fufky, dej si fofolu
Je pátek tak mám dobrou náladu promiň mi
Hihi promiň mi to vtipkování dneska, ale ještě jedna hláška v souvislosti mě napadla: operace se zdařila - pacient zemřel...
Rozmontováno na fufky, dej si fofolu

Je pátek tak mám dobrou náladu promiň mi

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ta první fotka je příslušenství k brusce na kulato na 1u nebo 2u, je to na broušení strmých kuželůRaS píše:Což o to něco by se i našlo. .. jen je to k bn a muselo by se to sladit

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
tak záleží co na tom kdo chce brousit.. někdo třeba ty strmý kužely.. vždyť to je přípravek kde můžeš brousit mezi hroty nakulato cokoliv a můžeš to natáčet.. takže jakejkoliv kužel třeba i morse, případně brosuit nakulato hřídelku atd.. pak je tam hromada opěrnejch hrotů, nějaké lunety, svěrák na soustružnické nože a co já vím co ještě..tumlik píše:Ta první fotka je příslušenství k brusce na kulato na 1u nebo 2u, je to na broušení strmých kuželůRaS píše:Což o to něco by se i našlo. .. jen je to k bn a muselo by se to sladit
Ras, budes velmi nas***y ked nakoniec odstupim? Predsa su v tom tie peniaze, idem pristavovat dielnu v nej po stenach obrovske 5 ose CNC a uz nieco nakupujem a tak by som financne krvacal a k tomu idu vianoce. Aj ta absencia prislusenstva ma trosku prehovorila, (tym nehovorim ze cena je zla).
Pustam dalej.
Sory!
Pustam dalej.

Sory!
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
mě je to jedno.. někdo to vezme a když ne tak kovošrot vždycky.. 

-
Měl bych zájem o příslušenství k 1U na broušení strmých kuželů. Za kolik mě jej necháš? Pokud to je teda k 1U?RaS píše:Což o to něco by se i našlo. .. jen je to k bn a muselo by se to sladit
zajímavé fórum.. člověk prodává frézku a lidi se ptaj na vřeteno a šrouby, prodává brusku a ptaj se na příslušenství..
už jsem odpovídal dvěma lidem na SZ.. to příslušenství klidně prodám.. ale nejdřív chci prodat brusku a to příslušenství nabídnu k té brusce.. pokud se bruska neprodá nebo příslušenství nebude chtít, nafotím to a nabídnu to zde jako celek a pokud to nikdo nevezme jako celek prodám to po kusech.. . pro mě je jednodušší dát to všechno jednomu a mít klid než posílat balit a domlouvat se s X lidma.. děkuji za pochopení.

Až to budeš chtít odvést do kovošrotu řekni
přistavím dodávku.

https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...