Somet - sklonoměr - prodáno
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
tomas.hradec píše:Dobrý den všem,
zbyl mi doma zbyl přístroj Somet - netuším co to je (dědictví), nějaký přesný úhloměr na optickou lavici. Nevíte to někdo a nechcete to? Nevím co s tím a sám pro to nemám využití
Přístroj tento jest zván "optický sklonoměr"

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- Francotirador
Jak dopadl nákup?petyrekk píše:Ahoj,
vzhledem ke skutečnosti, že není uvedena cena, beru jej za 100,- Kč plus pošta.
Kdyby jsi si to náhodou rozmyslel, tak já bych ho za těch 100,-Kč vzal.
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
-
Ahoj, nestíhám to revidovat, psali mi uživatelé zprávy, aktuálně beru že je prodáno pokud si to kupující nerozmyslí
Ahoj, abych dostál svému slovu, zájem samozřejmě mám, ale myslím si, že nabídka 100,- Kč není fér. Spíš to mělo být " vtipnější upozornění " , aby si kupující doplnil cenu.
Tedy - pokud někdo nabízí více jak 100,- Kč , přenechám předmět dalšímu zájemci, nevyskytne-li se nikdo jiný, beru jej za částku, kterou jsem učinil jako první.
Tedy - pokud někdo nabízí více jak 100,- Kč , přenechám předmět dalšímu zájemci, nevyskytne-li se nikdo jiný, beru jej za částku, kterou jsem učinil jako první.
KDO NIC NEDĚLÁ,NIC NEPOKAZÍ.
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem SZ z nabídkou vyšší, ale zatím bez reakce
Stepan
Stepan
- Francotirador
Třeba to nebyla nejvyšší nabídkaskodamotor píše:Psal jsem SZ z nabídkou vyšší, ale zatím bez reakce
Stepan

Asi by se měli nabídky psát sem a ne do SZ, ať je v tom přehled, jaká cena vyhrává

soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
-
Bohužel v průběhu dne nestíhám reagovat, nabídka je na 500 a byla psána SZ. čekám jestli se dohodneme, pokud ne budu se ptát dalšího v pořadí kdo mne oslovil
Jojo přesně tak... to jsem já ten prevít co napsal ráno jen SZ 
Pravidla znám, ale já jsem dneska vůbec nestíhal se moc rozepisovat, takže to napravuji nyní.
Moje nabídka do SZ byla hned ráno 500 Kč plus pošta.
Přibude do sbírky strojních a rámových vodováh.
Ještě by se mi líbíla rámová vodováha 300x300

Pravidla znám, ale já jsem dneska vůbec nestíhal se moc rozepisovat, takže to napravuji nyní.
Moje nabídka do SZ byla hned ráno 500 Kč plus pošta.
Přibude do sbírky strojních a rámových vodováh.
Ještě by se mi líbíla rámová vodováha 300x300

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
-
Rozumím. Jen nevím jestli jde přehodit SZ jako veřejná když mi ji někdo pošle - zkusím to. Aktuálně je to prodané, pěkný večer všem